Big Sex Education] o análním sexu Ep02: Uklizte dvorek!

Datum vydání:2020-07-09

O análním sexu Ep02, ukliď si dvorek!

1594273637(1).jpg

Pokud vám vaše přítelkyně dá (nebo jí možná dáte) zadní vrátka jeden den, gratuluji k vašim šancím!Než se vydáme na kouzelnou cestu, je třeba udělat pár věcí.   Pro většinu lidí je nejdůležitější a nejzajímavější otázka pravděpodobně " čištění, " Protože kromě obvyklého úklidu, je tu ještě něco, o čem bychom měli vědět?

To může být velký nebo malý problém a liší se podle osobních preferencí a přijetí; někteří lidé nemusí se s tím vypořádat konkrétně, ale jiní mohou muset projít velkým procesem několika dní před tím, než mohou oficiálně začít anální dobroty.

Pro zkušenější, mohou být zvyklí na, nebo obeznámeni s procesem a potřebují pouze jednoduché čištění do přijatelné míry; pro příležitostné, hravé, nebo zvláštně fetišistické, mohou dokonce přijmout, i když zřídka, " status quo pass " bez speciálních čistek.

Podle norem většiny osob, jakož i norem 39;39, je však nutné provést základní úklid, ale vzhledem k tomu, že části, které budou " použitá " může být trochu hlubší, rozsah léčby bude trochu více uvnitř-ven než obvykle.

Pokud jde o to, zda odstranit nebo ne vlasy, to také závisí na osobní preference: protože zadní dveře plevelu jsou husté, je poměrně snadné skrýt špínu, takže jsou někteří lidé, kteří by byli očištěni, ale pokud musíte jít dovnitř a ven tudy, pak pro dobro krásy (?).S pohodlností to dává smysl uklidit.

Ve filmu " Harrah& 35;39;s Show, " bylo zmíněno, že někteří muži pracující na sex nejen don'naporce35;39;t odstranit vlasy, ale dokonce barvit.

Ve skutečnosti není neobvyklé, aby si japonské a korejské vizuální modly obarvily obočí a podpaží po barvení vlasů.The " tam " vlasy, všichni(?).Je to důležité.39;o nic nejde.

Mnoho uživatelů análu poprvé věnuje zvláštní pozornost udržení jejich střev čisté a jasné, aby se zabránilo trapné zadní-dveřní přístup; v podstatě, drogerie k dispozici, hladké čištění tlustého střeva je poměrně běžný nástroj pro vyprázdnění střev, ale měl by být používán s opatrností, protože je to& 35;39;je stále mírně nebezpečné.

Formálně existují tací, kteří by začali s kontrolovanou, sníženou dietou brzy a setkali se s anální dobrotou při kontrole zdraví v blízkosti střev, ale to se zdá trochu příliš, a pokud budete mít takový nervozitu, možná byste mohli chvíli počkat, dokud nebudete mít na propustku právě vy.


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Dongguan Shile Plastic Technology Co., Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top