4 výhody péče o pleť NMN

Datum vydání:2024-04-15

As Nová surovina kosmetiky, NMN přitahovala velkou pozornost v oblasti péče o pleť v posledních letech kvůli jeho vynikajícímu anti-angagingu, zlepšuje kvalitu pokožky, opravoval poškození kůže a zmírnil zánět kůže.


first, úroveňnad+v lidském těle postupně klesá s věkem, což je jeden z důležitých důvodů pro stárnutí člověka. Jako předchůdce NAD+může NMN zvýšit obsah NAD+v těle, aby se účinně zpozdil, zlepšoval a zabránil stárnutí. Výzkumný tým Harvardské univerzity poprvé v roce 2013 poprvé zjistil, že NMN může zpozdit proces stárnutí savců, díky čemuž se NMN stane výzkumným hotspotem v oblasti anti-aging. Zvýšením metabolické aktivity kožních buněk pomáhá NMN udržovat elasticitu a pevnost pokožky, snižuje vrásky a ochabnutí a dává pokožce mladistvou záři.


SECOND, NMN má také významný vlivna zlepšení kvality kůže. Kvalita vaší pokožky přímo ovlivňuje, jak to vypadá a cítí. Aktivací proteinové deacetylázy SIRT1 v kožních buňkách podporuje NMN metabolismus buněk, čímž se zlepšuje kvalitu kůže. Kromě toho může NMN také zvýšit antioxidační kapacitu kůže, odolávat poškození volných radikálů a snížit poškození reakce oxidačního stresuna kůži. Díky tomu je pokožka hladší, rovnoměrnější a zlepšuje celkovou kvalitu pokožky. poškození kůže. Poškození kůže může být způsobeno řadou důvodů, jako je expozice UV záření, chemické podráždění, zánět atd. NMN urychluje zotavení poškozených tkání podporou regenerace a opravy kožních buněk. Současně může NMN také podporovat angiogenezi, poskytnoutna kůži odpovídající živiny a kyslík a pomáhat hojení poranění kůže. Kromě toho může NMN také inhibovat expresi pro
inflamačních signálních faktorů a blokovat aktivaci zánětlivých drah, čímž se snižuje zánět kůže a zmírňuje příznaky, jako je zarudnutí, otoky a svědění.


fourth,nmn má také významný účinek při zmírnění zánětu kůže. Zánět kůže je kořenem mnoha kožních problémů, jako je ekzém, dermatitida atd. Bylo prokázáno, že lokální použití NMN zabraňuje ekzémům-like symptomů, včetně kožních lézí, svědění a vyrážky. NMN účinně snižuje zánět kůže blokováním produkce ROS (reaktivních druhů kyslíku) a aktivací zánětlivých drah. Kromě toho může NMN také zvýšit protein funkce kožní bariéry, snížit ztrátu vody a uvolnit suchou a těsnou pokožku. Společně tyto účinky snižují zánět kůže a zlepšují zdraví pokožky. NMN v oblasti péče o pleť je takéneustále inovativní. Některé značky péče o pleť s vysokou
end začaly používat NMN jako základní složku k hraní svého anti
agia, zlepšování kvality kůže, opravy poškození kůže a zmírňování zánětu kůže.

-

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Long Life Group Co., LTD
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top