ABB 2GCA294987A0050 art. RVC-12

Datum vydání:2020-08-27

ABB Electric byl prezentován na vrcholku mraků světové konference umělé inteligence zobrazit budoucnost chytrého města.Místní tisková zpráva

V červenci 10, 2020 WAIC Summit uvádí na on-line světové konferenci o umělé inteligenci, mraky, jako důležitý partner této události, ABB s kompletní řešení pro moudrost města nádherný vzhled, ABB, hlava čínské elektrické divize Zhao Yongzhan " WAIC --inteligentní trendový summit " o báječném projevu, o sdílení technologií a úspěchů v průmyslu ABB v oblasti inteligentních měst a o vizi udržitelného rozvoje měst.

(1/3)

S tématem na " Propojení světa s moudrostí, společným domovem " WAIC World Artificial Intelligence Conference shromažďuje vědce a entreprene. irb4600.jpg v oblasti globálních zpravodajských služeb společně diskutovat o špičkových technologiích, průmyslových trendech a dalších horkých tématech v oblasti zpravodajských služeb.

V budoucnosti bude světová populace nadále růst a urbanizace se bude dále zvyšovat. Organizace spojených národů odhaduje, že světová populace bude dosahovat 9miliard o 2040, kdy dvě třetiny obyvatelstva budou žít ve městech. To přinese velké výzvy pro zdroje, dodávky energie, dopravu a životní prostředí. Jak získat a využívat energii efektivněji, budovat šetrnější k životnímu prostředí a pohodlnější dopravní systém, a vytvořit pohodlnější život pro lidi se stal hlavním problémem inteligentního města budoucnosti. Chcete-li vybudovat pohodlnější, bezpečné, efektivní a udržitelné inteligentní město je směr, který ABB vždy usiluje o.

Zhao Yongzhan ABB ABB China šéf elektrické divize, řekl ABB elektrické systémy mohou poskytnout moudrost měs to'\#39;distribuční s íť, datové centrum, budovy, doprava a tak na různých aplikačních scénářů poskytují spolehlivou záruku, s pomocí internetu věcí, velkých dat, umělé zpravodajské technologie, k maximalizaci využitína straně zdrojů a poptávky a na straně nabídky reakce v reálném čase, energetická účinnost, umožnit novou infrastrukturu, moudrost město rychlejší vize do reality.

Hluboké odborné znalosti pro vybudování propojené městské distribuční sítě

Energetická síť je nejdůležitější infrastrukturou ve městě, a ABB je schopna poskytnout kompletní řešení přístupu k rozvodné síti a dosáhnout konektivity mezi zařízeními prostřednictvím schopnosti ABBMeu8482;digitální řešení pro lepší podporu přístupu k nové energii, správy aktiv a řízení energie.

Na základě stovek let zkušeností z průmyslu a těžby velkých dat poskytuje uživatelům přizpůsobené optimalizační řešení pro energetické řízení, realizuje on-line přenos a vizuální řízení všech energetických údajů a snižuje náklady na provoz a údržbu. ABB má také technologii virtuálních elektráren, která může snížit maximální zatížení elektrické sítě a účinně využívat systém skladování energie prostřednictvím pružné regulace poptávky, aby se snížila maximální zátěž a zatížení v údolí, aby se zachovala stabilita dodávek energie a zlepšila účinnost energetického systému, aniž by to ovlivnilo zkušenosti uživatelů.

Spojte mě a vás, abychom podpořili rozvoj inteligentní architektury.

Dnes, s pokročilým snímáním, čištěním technologií, velkými daty a umělou inteligencí, se budovy stanou inteligentnějšími, pohodlnějšími a bezpečnějšími. Na základě vývoje nových technologií pro skladování energie a energie se budovy stanou nejen spotřebiteli energie, ale také poskytovateli energie.

ABB pomáhá zákazníkům zlepšovat komfort, bezpečnost a efektivitu ve všech typech budov a poskytuje řešení pro veřejnou infrastrukturu, komerční budovy a obytné budovy, umožňuje digitální řízení distribučních systémů budov a inteligentní uplatňování kontroly zátěže.



Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Dongguan Genjia Mechanical & Electrical Co. , Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top