Po Číně-U.S. Summit, budou čínské systémy pro skladování energie urychlit jejich vstup do Spojených států?

Datum vydání:2023-11-17

-


-s summit bude mít hluboký dopadnanový energetický průmysl. se stal globálním trendem a svolání summitu Čínyus přinesenovému energetickému průmyslu více příležitostí a výzev. Summit bude diskutovat o tom, jak posílit spolupráci v oblastinové energie, podpořit inovace a aplikacinových energetických technologií a podpořit transformaci globální energetické struktury. To poskytne větší podporu a příležitosti pro rozvojnového energetického průmyslu a také vstříknenový impuls do globálního ekonomického rozvoje. Nový energetický průmysl bude řídit rozvoj souvisejících průmyslových řetězců, včetně průmyslových řetězců ve sluneční energii, větrné energie, vodní energii, geotermální energii a dalších oborech. Rozvoj těchto průmyslových řetězců vytvoří více pracovních příležitostí a podporuje hospodářský růst a transformaci. Současně bude rozvojnového energetického průmyslu také řídit výzkum a vývoj a aplikaci souvisejících technologií, podporovat technologické inovace a průmyslovou modernizaci.


finallyly , Summit ČínyUS přinese donového energetického průmyslu více příležitostí mezinárodní spolupráce. Čína a Spojené státy mají rozsáhlý prostor pro spolupráci v oblastinové energie. Summit dále posiluje spolupráci mezi oběma zeměmi a bude podporovat mezinárodní spolupráci a výměny vnovém energetickém průmyslu. To poskytne více zdrojů a podpory rozvojenového energetického průmyslu a také vstříknenový impuls do globálního hospodářského rozvoje.


in krátký, Čína

US Summit bude mít hluboký dopadnanový energetický průmysl a poskytne více příležitostí a výzev pro rozvojnového energetického průmyslu. Věříme, že se společným úsilím obou vlád budenový energetický průmysl uveden v lepší budoucnosti.

-

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Shenzhen Shine Well Power Technology Co.,Ltd
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top