Vše, co potřebujete vědět o papíru přenosu tepla

Datum vydání:2022-12-08

customizované položky se staly obrovským trendem. Všichni rádi přizpůsobujeme vše, co můžeme snašimi jmény,nebo přizpůsobíme produkty tak, aby odpovídalynašim osobnostem. Papír přenosu tepla umožňuje vytvářet vlastní designy tkanin, jako je t-shirts s vaším domovem, inkoustovou tiskárnou a železnou rukou. N think papíruna přenos tepla jako typ tkaninovénálepky můžetena papír vytisknout jakýkoli design s domácí inkoustovou tiskárnou a poté jej aplikovatna tkaniny se 100% přirozeným obsahem. Papír má speciální technologii přenosu tepla, která používá teplo k pojištění vašeho tištěného designu do vaší tkaniny stisknutím tlačítka tepelným lisemnebo železnou rukou. Přeneste papír?


you můžete tisknout cokolina papíře, jako jsou obrázky, citace, výroky, jména, a poté jej aplikovatna 100% přírodní tkaniny. Přizpůsobte si bundy, mikiny, košile, kalhoty, ponožky a mnoho dalších předmětů. Pro každou příležitost můžete použít papírna přenos teplana jakékoli přirozené látce.


maybe máte ve sportu dítě? Sportovní maminky rádi vytvářejí košile, které ukazují podporu pro svého oblíbeného sportovce a jeho týmu; Nakonec jsme jejich ventilátor číslo 1nyní a vždy! Přírodní vlákna. Například hedvábí, povlečenínebo bavlna. Papír přenosu teplanebude dobře fungovatna polyesterových tkanináchnebo tkaninách snatahovacím obsahem, jako jsou směsi Lycranebo Spandex. Nezapomeňte si před použitím předběžné tkaniny, abyste se vyhnulinatahování, jakmile se přenos spojí. Jakmile je vaše tkanina čistá a suchá, přednanesením papíru přenosujte jí rychlou železo. Zajímá vás, jaknajít obsah složení vaší tkaniny? Jednodušenajděte značku tkaninyna oděvu a řekne vám složení,například 100% bavlnunebo 100% prádlo.


there jsou dva typy papírového papíru: Průhledný papír pro přenosu tepla pro lehké tkaniny a papír pro přenosu bílého tepla pro tmavé tkaniny.na bílé tkaniny; Lze jej však také aplikovatna jiné velmi světlé barevné tkaniny. Transparentní papírna přenos tepla je velmi tenký a průhledný film. Při aplikacina barevné tkaniny se barva tkaniny zobrazuje průhledným filmem pro přenos tepla.


 white tepelné přenosové papír se používá při aplikacina tmavší barevné tkaniny. Bílý přenosový papír je tenkáneprůhledná bílá. Při aplikacina barevnénebo tmavé tkaninyneprůhledné bílé přenos zabrání zobrazení tmavých textilních barev. Důvod je, že jakákoli bílá, která zůstala kolem obrázku, bude viditelná po teplotě stisknutím přenosu. Pronejlepší výsledky se doporučuje použít řezací stroj, jako je siluette portrétnebo Cricut. Opět s použitím řezacího stroje, jako je siluetanebo cricut, poskytnenejpřesnější řezy. Můžete však vyříznout své obtisky ručně pomocínůžků. Metody

both budou fungovat. Pronejlepší výsledky doporučujeme tepelný lis, protože vytváří konstantní tlak a dokonce i teplo. Tepelný lis všaknenínutný. Mnoho lidí se rozhodlo použít své ruční oděvy. Náš papír pro přenos tepla je skvělý pro začátečníky crafters až k pokročilému crafteru. Teplota teploty a tlak buďna ruční železonebo tepelném lisu. Máme úplné pokyny, jak dlouho stiskneme vášnávrhna kartu s pokyny. Klikněte zde pro průhledné pokyny pro přenos teplanebo zde pro pokyny pro přenos bílého tepla. Papír, který budete muset zrcadlit svůj obraz, protože tištěná strana obtisky bude umístěna dolůna látku, se kterou pracujete. Přinanášení papíru pro přenos tepla zůstává podložka, dokudnebude aplikován přenos tepla. Pokud však používáte papír pro přenos bílého tepla,nebudete muset zrcadlit váš obraz, protože tištěná strananálepky bude přinanesenína látku, se kterou pracujete, čelitnahoru. Další věc, kterou si pamatujete, když pracujete s papírem pro přenos bílého tepla, je to, že odstraníte podložku z potištěného obtisku,než se tlačítena tkaninu. Papír pro tisk?

 

When se podívátena papír pro přenos tepla, pokud existuje modrá mřížka, víte, že to bude zadní část papíru. Pokud však získáte balíček papírového přenosu, kterýnemána zadní straně modrou mřížku, budete hledat hedvábnou matnou povrchovou stranu. Strana hedvábné matné povrchové úpravy bude přední část papíru a strana,na kterou si vytisknete svůj obrázek. Druhá strana bude mít lesklý téměř lesklý pohledna to. To budenaznačovat, že se jedná o zadní část papíru anebude stranou,na kterou tisknete.

/

good štěstí!

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Suzhou Huarong Paper Products Co., Ltd
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top