Amazfit Bip S review: This smartwatch has two stand out features that are hard to beat

Datum vydání:2020-07-20

Možná to není nejchytřejší nebo nejhezčí smartwatch tam venku, ale bude to''35; 39;bude kouřit konkurenci, pokud jde o cenu a životnost baterie.

Amazfit Bip S je& 35;39Ale je to rozhodně nejdelší.Nosil jsem ho skoro deset dní bez nutnosti mít na sobě právě 103; nabít ho jednou a to je mnohem víc, než mohu říct o jeho cenějších konkurentech.Ale je-li život na baterie sám je& 35; 39;t dost na to, aby získal vaši pozornost, Bip S& 38;39; $69 cenová značka by měla uzavřít dohodu.  

The Bip S je třetí variantou   Amazfit Bip   (spolu s Amazfit Bip Lite).Vytvořen čínskou společností Huami v 2018, původní Bip byl fanouškem oblíbený od get-go.Provedla základní úkoly chytrého hodinky pro mnohem méně než konkurenti a trvala a ž 45 dnů za jeden poplatek.   CNET editor Scott Stein   dal ji vysokou chválu jako jeden z nejlepších levných smartwatches kolem.  

Bip S má lepší   fitness   funkce a mírně lepší obrazovka než jeho předchůdce, ale v posledních dvou letech se příliš nezměnila.A zatímco je to stále jeden z nejlepších obchodů tam venku, trochu zaostává za ostatními, jako je například   Apple Watch   nebo   Galaxy Watch pokud jde o funkce a konektivitu.  

Design, který odpovídá ceně

S výjimkou několika nových barevných voleb (růžové a zelené) a jasnější displej, Bip S vypadá jako uhlíková kopie původní Bip.A tím myslím, že to vypadá jako plastová Apple Watch, s mnohem tlustší bezel a lehčí rám.  

Je to hlavní 35;39;rozhodně není nejatraktivnějším smartwatch I#39;viděl jsem, ale je praktický a pohodlnější nosit než některé z více prémiových, těžších hodinek, které jsou objemnější.Je tak lehký, že jsem zapomněl, že ho mám na sobě, když jsem spal.

Ale největší cenový kompromis je na úkor plátna.It&;35;39;39;is always on, which is a nice perk, but it\'s have a releansive as a phone screen.Zpětná světla se také rozsvítila, když jsem to potřeboval.Někdy to funguje na požád ání, ale musel jsem přehánět zvedání zápěstí častěji, než I\1236;39;rád bych, aby se to zapnulo.A jak už bylo řečeno, není tak citlivá na dotek.Musel jsem několikrát nabourat na obrazovku, nebo ji napíchnout, aby to reagovalo.Když se však rozsvítí nebo rozjasní, je zřejmé, že je vidět za denního světla.  

Bip S obsahuje několik více hodinek obličeje než jeho předchůdci, stejně jako schopnost přizpůsobit některé z existujících.

Bip S& 35;39; zlepšené sledování upotřebitelnosti

Původní Amazfit Bip pokrývá základy, když jde o fitness sledování, ale Bip S je o krok dál přidáním více cvičení a lepší metriky.  

Nyní se může přihlásit až do deseti různých aktivit včetně jógy, závaží a plavání.Jeho 5ATM vodní odolnost je bezpečná jak pro plavání v bazénu, tak pro plavání v otevřené vodě, a jeho vestavěné GPS znamená, že můžete nechat svůj telefon na suchém pozemku, zatímco vy& princip35;39;jste ve vodě nebo na útěku.

Od testování Amazfit Bip S jsem byl schopen přesně sledovat moje statistiky.Ale musím si zapamatovat, že to musím udělat správně.Například, dial button může být naprogramován jako zkratka pro spuštění cvičení, což je výhodné.Ale pro běh (nebo jiné venkovní cvičení) I přesto musím stisknout obrazovku potvrdit GPS připojení před tím, než skutečně registrovat běh.To popírá účel mít& 35;103; zkratka v první řadě.Prvních pár případů, kdy jsem ho vyndal, jsem zapomněl potvrdit, a bylo v něm napsáno, že jsem běžel.Vzhledem k tomu, že to do'35; 39;t mají automatickou detekci cvičení, musíte ho spustit ručně, abyste skutečně zaznamenali své výkony --ale automaticky se zastaví, když vycít í, že jste, a=35;39;přestal jste se nějakou dobu pohybovat.

Stejně jako jeho předchůdce má i Bip S nepřetržité monitorování srdečního tepu.Během cvičení, to rozdělit mé informace do zón na mobilní aplikace ukázat, zda jsem byl ve světle, intenzivní, aerobní, anaerobní nebo Vo2 max (maximální spotřeba kyslíku) srdeční frekvence zóny.To je podobné tomu, co ostatní sportovní hodinky jako   Fitbit   a   Garmin   dělat, ale protože Bip S& 35;39; výsledky did& 35;39;t vždy odrážejí intenzitu, při níž jsem vnímal své cvičení, I& yet35;39;m skeptik jeho přesnosti.  

Bip S překládá srdeční tep do zdravotní metriky  

Kromě obvyklých kroků a vzdálenosti, Bip S přidává nový metrický ukazatel, který se nazývá PAI (Osobní aktivita Intelligence), který hodnotí, kolik činností jste dělali v průběhu dne, což znamená, že spíše než spoléhat na step count nebo kalorie spálené,Bip S používá data srdečního tepu (spolu se základními demografickými informacemi) k určení, zda byl uživatel schopen zvýšit jejich srdeční tep dostatečně dlouho po celý den, aby si zachoval zdravý životní styl.Když je toho dosaženo, riziko rozvoje chronických onemocnění, jako je onemocnění srdce, hypertenze a cukrovka, klesá podle Huami.

Myšlenka sama o sobě není nová a je podobná pohyblivému prstenu na Apple Watch a zónových minutách na zařízeních Fitbit, všechny z nich jsou metrika aktivity, která přesahují počet kroků.Ale je nový pro rodinu Bip, a to byl dobrý způsob, jak se udržet upřímný o tom, kolik činností jsem dělal (nebo nedělal) během dne.Havin&part35; 103; vlastně mě to motivovalo, abych pokračoval celý týden.  

Blip S postrádá některé inteligentní funkce a má nespolehlivé konektivity


Blip S&AV35;39; dlouhá životnost baterie dělá spánek sledování vánku

Blip S je levná volba, ale vyhrál''s 35; 39;t nahradit váš telefon

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Shenzhen Jieyuanda Watch technology Co., Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
Shenzhen Jieyuanda Watch technology Co., Ltd.

Pracovní pozice: Business manager

oddělení: Trade department

Telefon společnosti: +86 0755-85269326

E-mail: Kontaktujte nás

Mobilní telefon: +86 13537639865

webová stránka: jieyuandawatch.infocsb2b.com

Adresa: 4th Floor, Block A, Jinxingpeng Industrial Park, Dashan Village, Dashan Community, Guanlan Street, SZ, China.

Chytré telefonní hodinky, hodinky Bluetooth
Inteligentní telefon na celou obrazovku
Obývací pokoj super chladný nádrž na ryby
Dlouhé sexy řasy dámských žen
Nutriční Super Vitamin C Juice Drink
Pohodlný venkovní stůl
Vysoce inteligentní barevná tiskárna
Venkovní velký ventilátor
Premium červené víno
Velmi malý pohodlný úložný disk USB
top