Anti-second-hand kouř artefakty, Pudun čistič popelníků

Datum vydání:2020-08-01

Kouření je vše, kde se hraje; 101; v našich životech, i když nekouříte, bude vždy pasivní kouř, ale je to zdravotní riziko, kolik?

1.jpg

Škodlivé látky v pasivním kouře mohou kontaminovat životní prostředí v děloze, snížit obsah kyslíku v krvi v matce a#39;39;těle, způsobit různé druhy abnormálních životních příznaků v plodu v důsledku nedostatku kyslíku, a snadno způsobit retardace růstu plodu a vady v různých systémech plodu, v závažných případech, předčasné narození a předčasné narození amůže dojít k mrtvému narození.

2.jpg

Podle výzkumu byla fertilita spermií dlouhodobých kuřáků 75 procent nižší než u nekuřáků, protože spermie mohou rozpoznat a reagovat na nikotin, a dlouhodobá expozice pasivnímu kouření přetěžuje receptory nikotinu v lidském spermatu, což snižuje schopnost oplodnit.

3.jpg

Sekundální kouř může způsobit změny ve struktuře a funkci centrálních a periferních dýchacích cest, Alveoli a kapilární, a ovlivnit imunitní systém plic, což vede k plicním onemocněním, dlouhodobý pasivní kuřáci mají také kouřové plíce.

4.png

Stále více kuřáků je nyní schopno chránit sebe a své rodiny pouze tehdy, pokud mají jasné pochopení nebezpečí pasivního kouře a zákaz kouření na veřejných místech do jisté míry omezuje možnosti pasivního kouření, ale je třeba řešit pasivní kouření na pracovišti a doma.

5.jpg

Dnes doporučujeme antipasivní kouřové artefakty: PUDEN ASHTRAY PURIFIER!

01 Electronic Smart Ashtray, air purifier, anti-second-hand smoke, anion, automatic odor removal, smokeless ashtray.png

Nejen, že může být použit jako popelník, může také dýchat pasivní kouř, a vzduch, který vidíte kolem sebe, je zdravý.
Použití kompozitního filtru + anion dvojí čištění, anion akční kouř využívající průmysl běžně používaný anion generátor, zabudovaný vysokotlaký anion emisní modul, iniciativa zaúto čit na vzduch pasivního kouře a různých zápachů, dýchat v čističi a vypustit čerstvý vzduch bohatý na negativní ionty.
Umístění popelníku do Pudunu ve vašem domě nejen udrží váš popel na podlaze, ale také vám pomůže dýchat pasivní kouř jako čerstvý vzduch a chránit vaši rodinu a děti před ním, říká čištění vzduchu.

06 Electronic Smart Ashtray, air purifier, anti-second-hand smoke, anion, automatic odor removal, smokeless ashtray.png

Uchovávání čističe na Ashtray Pudun po ruce v kanceláři do# 39;t musí omezit vaši náhlou touhu po cigaretách, buď aby vás potěšili v práci, nebo aby se vaši kolegové a klienti vyhnuli vdechnutí pasivního kouře, je také pečlivým výrazem.
Umístění purifikátoru Pudun Ashtray v konferenční místnosti může také hlasitě mluvit o analýze podnikatelského plánování, zároveň nechat každého zástupce těšit ekologickou absorpci, která je bohatá na negativní ionty, negativní ionty mohou nejen vyčistit vzduch, může také zlepšit schopnost studovat a pracovat na snížení míry chyb,tak, aby vyjednávání bylo plynulejší a příjemnější spolupráce.


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Huizhou Aideyi Electronic Technology Co. , Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top