Audemars Piguet představujenový Royal Oak 34mm Black Ceramic Automatic Chain Wristwatch Limited Edition

Datum vydání:2022-06-20

audemars Piguet, švýcarská pokročilá hlídací značka, zahájilanejnovější spolupráci s Carolina Bucci-New Royal Oak 34mm Black Ceramic Automatic Chain Wristwatch Limited Edition. Na oslavu 50. výročí série Royal Oak vytvořil italskýnávrhář šperků jedinečný vytáčení s barevným zrcadlem, který vzdává hold klasickému designu vzoru Tapisserie, který představuje osvěžující a elegantní vizuální efekt. Tato limitovaná edice jsou vhodné pro muže i ženy. Je k dispozici pouze v Abbey Boutique a AP House.

2022060215204080830.png

in Třetí spolupráce s Abby, Carolina Buccinepoužívala své odborné znalosti při bití zlaté a polevy zlaté zdobení, alenavrhla úžasný číselník pro čistě černé keramické hodinky. Návrhář, který se chce setkat snovou výzvou, je odhodlán zdůraznit krásu kontrastu,na první pohled je černý, ale můžete ocenitnádherné barvy, které se odráží, když se podíváte pečlivě a vytvoříte barevný efektna Tapalisserie. Abychom si mohli uvědomit tento design, je třebana horní části mosazného číselníku zakryt vrstvu safírového krystalového skla. Přední část používá technologii mikrostruktury k vyřezávánínespočetných malých bloků, což odráží barevné duhové světlo a stín. Zadní strana je ošetřena speciálně vyvinutou technologií stříkání kovů, aby se vytvořil zrcadlový efekt, takže světlo můžena číselník vrhnout flexibilní lesk. Iridescent efekt odrážejícího každý ciferník je jiný, což každému hodinky dává jedinečnou krásu. Tato limitovaná edice Watch také přichází s vitrínounavrženou Carolina Bucci. Při příležitosti 50. výročí série Royal Oak vzdalnávrhář šperků hold klasickému designu z roku 1972 s pečlivým efektem kontroly tapisserie. , jako jenapříklad skvrnitá duha odrážená mastnou vodou plovoucína ulicích města ... V těchto hodinách je číselník jako čistě černé plátno bez jakékoli barvy, ale může svítit mimořádnou brilancí.

2022060215212244074.png

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Shenzhen Gorman Trading Co., Ltd
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
Shenzhen Gorman Trading Co., Ltd

Pracovní pozice: Sales Manager

oddělení: Business department

Telefon společnosti: +86 0755-33940809

E-mail: Kontaktujte nás

Mobilní telefon: +86 15088667657

webová stránka: danielgorman.infocsb2b.com

Adresa: 9-10 / F, Building 6, Hongji E Valley, No.23 west Tongji Road, Nantou Town, Zhongshan city, 528400, Guangdong Province, China

Chytré telefonní hodinky, hodinky Bluetooth
Inteligentní telefon na celou obrazovku
Obývací pokoj super chladný nádrž na ryby
Dlouhé sexy řasy dámských žen
Nutriční Super Vitamin C Juice Drink
Pohodlný venkovní stůl
Vysoce inteligentní barevná tiskárna
Venkovní velký ventilátor
Premium červené víno
Velmi malý pohodlný úložný disk USB
top