Remanufakturizace automobilových dílů -nová příležitost pro automobilové společnosti

Datum vydání:2023-07-08

since v 90. letech se"cirkulární ekonomika stala jedním znejpoužívanějších termínů v podnikání, zaměřenéna recyklaci, snižováním odpadu a vytváření udržitelnosti. Automobilový průmysl, známý svými vysokýmináklady, je ve skutečnosti jedním znejziskovějších sektorů v tétonové environmentální revoluci, přičemž vše od pneumatik až po skořápky těla je ideální pro recyklaci, repasování a opětovné použití."

sazba (CAGR) 7%. Tento růst trhu bude řízen především trendy digitalizace a elektrifikace. A odnynějška do roku 2030 představuje rozvoj oběhové ekonomiky v automobilovém průmyslu obrovský trh potenciálně v hodnotě 4,1 bilionu eur, podle poradenské firmy Accenture. Mohlo by vytvořit 6 milionů pracovních míst po celém světě a že společnosti by mohlynahradita363640eff8a48e59c1a95b8764b89a4~noop.png101; Tradiční make, použití, zahodí lineární ekonomiku sextraktem, značkou, používáním a recyklací kruhového modelu. Model je

make, použití a vyhození lineární ekonomiky. Každé vozidlo může vygenerovat 15

20násobek své prodejní ceny za celý svůj životní cyklus. V modulárním designu vozidla je výrobanejvětšínáklady, ale ve fázi údržby 1,54 krát a další 2-5 krát více ziskovéna konci-oflife recyklace.

 

&cusly, ve většině zemí a regionů je recyklace poháněna předpisy. Obchod vydal oznámení o vydání pilotního plánu implementace pro rozšíření odpovědnosti výrobce za automobilové výrobky v roce 2021, prostřednictvím kterého pilotní program dosáhne 75% míry využití recyklovaných zdrojů pro konec#of"life vozidla, 95% Míra využití u recyklovatelných vozidel a minimálně 5% využití recyklovaných surovin pro klíčové komponenty do roku 2023."""japan a Jižní Korea mají recyklační zákony o vozidle vícenež 15 let. V Japonsku je poměr recyklace u konce"of"life vozidla 75%-80%podle hmotnosti a Jižní Korea je téměř 90%. Mezitím Indie také představila koncový rámec-of-life podobný EU ELV v srpnu 2021. V USAneexistuje žádný federální zákonna toto téma a legislativa a požadavkyna recyklaci vozidla vněkolika státech existují pouze vněkolika státech.--some zájmové skupiny dokonce doufají, že legislativa půjdou dále a tlačí průmysl, aby se přesunul z

open

loopcf6083a1313445669f46b34c02b2aab7~noop.pngrecyklační politiky (umožňující převést materiályna jiné produkty)na

loop

Policy (převádění materiálůnanové verze původního produktu). Nadvances in Technology and Innovation hrají klíčovou roli při řízení kruhové ekonomiky v automobilovém průmyslu, od použití účinných a udržitelných materiálů, až po pokročilé třídění a demontáž, až po zlepšení repasových procesů.

\--inductors hrají rozhodující roli při řízení inovací a udržitelnosti automobilových technologií. Tyto komponenty pomáhají zlepšovat všechny aspekty výkonu a efektivity vozidel, čímž se řídí pokroky v elektrických vozidlech, bezpečnostních systémech a správě energie. Očekává se, že globální induktivní komponenty tržní prostor překoná 5 miliard USD do roku 2023.

-----

let39; Využívá tuto příležitost k vytvoření udržitelnější budoucnosti pro toto odvětví a zároveň podporuje hospodářský růst a technologické inovace. Chcete -li se dozvědět více onašich produktech s vysokounefficiencí, kontaktujte prosímnáš tým."-""

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Dongguan Guangyu Electronics Co., Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
Dongguan Guangyu Electronics Co., Ltd.

Pracovní pozice: Account Manager

oddělení: Foreign Trade Department

Telefon společnosti: +86-133-1082-7639

E-mail: Kontaktujte nás

Mobilní telefon: +86-133-1082-7639

webová stránka: xingguangyu.infocsb2b.com

Adresa: 3rd Floor, No. 10, Xihu 3rd Road, Shilong Town, Dongguan City Dongguan Guangyu Electronics Co., Ltd.

Chytré telefonní hodinky, hodinky Bluetooth
Inteligentní telefon na celou obrazovku
Obývací pokoj super chladný nádrž na ryby
Dlouhé sexy řasy dámských žen
Nutriční Super Vitamin C Juice Drink
Pohodlný venkovní stůl
Vysoce inteligentní barevná tiskárna
Venkovní velký ventilátor
Premium červené víno
Velmi malý pohodlný úložný disk USB
top