Přenos viru pod kontrolu je klíčem k celosvětovému hospodářskému oživení: lídři G20

Datum vydání:2020-12-07

Vedoucí představitelé skupiny 20 (G20) ve svém společném prohlášení podtrhli naléhavou potřebu dostat šíření viru COVID-19 pod kontrolu, což je klíčové pro podporu celosvětové hospodářské obnovy.

Na summitu G20 Riyadh se v neděli vydalo prohlášení, které bylo vydáno na závěr dvoudenního summitu G20 Riyadhu, lídři G20 prohlásili, že pandemie COVID-19 a její bezprecedentní dopad jsou jedinečným šokem, který odhalil " zranitelnosti v naší připravenosti a reakci a podtrhly naše společné výzvy. "

Vedoucí představitelé G20 zdůraznili své přesvědčení, že koordinované globální akce, solidarita a multilaterální spolupráce jsou dnes více než kdy jindy nezbytné k překonání současných problémů.

Rovněž uznaly, že propojení, digitální technologie a politiky sehrály klíčovou úlohu při posilování reakce na pandemii a usnadnění pokračování hospodářské činnosti.

Vedoucí představitelé se rovněž zavázali, že podpoří připravenost na globální pandemii, prevenci, odhalování a reakci, podpoří mnohostranný obchodní systém a urychlí úsilí o ukončení chudoby a řešení nerovností.

Dvoudenní summit G20 vůdců& 35;39; summit, který se konal pod saúdským předsednictvím, skončil v neděli.


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Foshan Kaili Trading Co., Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top