Katodická ochrana tunelu DC železnice

Datum vydání:2022-07-16

ahrazení zařízení postiženého toulavým proudem, maximální přípustná anodová potenciální změna tunelu metranebonová speciální tramvaj je 0,1 V ve velkých městech a jedinánapájecí částnebo celý tunel v rámci omezené hodnotynapětí Drop je 0,1 v. Následující podmínky musí být splněny pro betonové stěnynebo ocelovénebo litinové stěnynebo zdi a ocelový betonový kompozitní struktury:

Spojité elektrické připojení by si měla být vědoma každé části tunelunebo strukturální složky Celá délka tunelu;

dobrá elektrická izolace by si měla být vědoma sledování šíření a struktury tunelu;

by měla být vědoma tunelu, všechna kovová zařízení venku samotný tunel a železnice. Třetím požadavkem je zabránit úniku bludných proudů přímo do externích zařízení. V tunelechneexistují žádné zvláštní předpisy pro elektrickou izolaci půdy. Testyna stávajícím a pod konstrukčním zařízením ukazují, že únik tunelu může být ekonomicky snížen pomocí izolační vrstvy.

in pořadí, aby se snížila zbloudilý proud, externí zařízenínesmí mít elektrický kontakt se strukturou stopynebo tunelu. V tunelu by měla být plastová trubka a kabel s plastovým potrubním pláštěm. Všechnynapájecí vedení musí být u vchodu do tunelu elektricky izolovány. Izolované klouby se instalujína potrubí mimo tunel. Proud z veřejné mřížky musí být přiváděn izolačním transformátorem. Jenutnénainstalovat izolační kloub Shangjiazhuangna kabel potrubínebo kovového stínění. Flexibilní anoda a titanium potažená anoda, zejména poskytující technologii katodické ochrany, inženýrské design, instalaci a technické služby. Tel: 0539 3712117, 15588026668.

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top