Charakteristika a aplikace silikonového kaučuku / výběr surového kaučuku

Datum vydání:2020-09-19

Vlastnosti a použití silikonového kaučuku

Silikonový kaučuk je speciální syntetický elastomer, který je vyroben z lineárního polysiloxanu smíšeného s přídavným plnidlem a vulkanizovaný při vytápění a tlaku.Dokonale vyváží mechanické a chemické vlastnosti, a tak splňuje mnohé z dnešních náročných aplikací.

Silikonový kaučuk vyniká v těchto oblastech:

Stabilita vysoké a nízké teploty

Inerta (bez chuti a bez zápachu)

Transparentní, snadno se barví

Široký rozsah tvrdosti, 10-80 houževnatost na pobřeží

Chemická rezistence

Dobrý těsnění výkon

Elektrické vlastnosti

Odolnost vůči komprese

Kromě výše uvedených vynikajících vlastností, ve srovnání s konvenčními organickými elastomery, silikonový kaučuk různé díly jsou zvláště snadné zpracovat a vyrábět.Silikonový kaučuk se snadno protéká, takže se dá tvarovat, kalandrovat a vytlačit s nízkou spotřebou energie.Snadné zpracování znamená vysokou efektivitu výroby.

Různé díly křemíkového kaučuku lze dodat v těchto formách:

Souhrn: Tento materiál může být barven a katalyzován podle vašeho procesního zařízení a koncového použití.Základní materiál: tento typ silikonového polymeru obsahuje také zpevňovací filér.Materiál z pryžové báze může být dále smíchán s pigmenty a přísadami vytvořit sloučeninu, aby splňovaly vaše barvy a další výrobní požadavky.

Tekutý silikonový kaučuk (LSR): tento dvousložkový tekutý gumový systém lze napumpovat do vhodného vstřikovacího lisovacího zařízení a poté tepelně vytvarovat do tvarovaných pryžových částí.

Fluorokokřemenové pryžové sloučeniny a základní materiály: fluorokřemenový kaučuk udržuje mnoho klíčových vlastností organosilikonu, navíc má vynikající chemickou, palivovou a olejovou odolnost.

Výběr surového kaučuku: surový kaučuk s různými vlastnostmi se vybírá podle výkonů a provozních podmínek výrobku.

Vinyl silikonový kaučuk: výrobky vyžadované k použití teploty ve ~ 70 ~ 250 ~fas8451; rozsah, může použít vinyl silikonový kaučuk.

Nízká hladina benzenového silikonového kaučuku: výrobky vyžadují použití velmi vysokého teplotního rozmezí … 90 ~ 300 ~pryskyřice s nízkým obsahem benzenového silikonu.

Fluorokokřemikon: je-li nutné, aby byly produkty odolné vůči vysoké a nízké teplotě a palivu a rozpouštědlu, používá se fluorokřemičitýl gel.

zmkm-800_800.jpg

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Huizhou Calipolo accessory Ltd
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top