Je třeba zvýšit poptávku Číny po elektřině po velkých vodivých materiálech

Datum vydání:2021-01-19

" Budoucí poptávka po elektřin ě je větší než v Evropě, Americe, Japonsku atd. Za těchto okolností bychom se měli cítit velmi naléhavě při zlepšování výkonnosti vodivých materiálů používaných v přenosových tratích. " August 24, Čínská akademie inženýrství Li Lizhen, akademik a předseda China Southern Power Grid Expert Committee, řekl na " New Technology Exchange Meeting for Ultra High Voltage Cables and Energy Saving Wires " Dobře.

Řekl, že v posledních letech se velmi rychle vyvinula s íť UHV.Jedním z nejdůležitějších důvodů je skutečnost, že poptávka Číny je velmi vysoká.Relativně řečeno je poptávka rozvinutých zemí v Evropě, Americe a Japonsku menší.Pokud jde o spotřebu elektrické energie, spotřeba elektrické energie na hlavu v 2012 byla pouze 3,600 kWh, ale průměrná americká spotřeba elektrické energie dosáhla 13,000 kWh a Evropa a Japonsko také dosáhly 8,000 kWh.Rozdíl je tak velký, že si uvědomujeme, že v Číně je stále ještě mnoho prostoru pro růst v oblasti poptávky po elektřin ě.39.

Řekl, že trvalo deset let, než se v Číně zvýšila vodivost drátu od 60% po 61% do Číny.V posledních letech v úsilí řady domácích výrobců drátů a kabelů, jako je Far East Cable, se vodivost drátů zvýšila na 63%, zvýšení 2% ve srovnání s 61% vodivostí.I když je takový úspěch již velký, 63% vodivosti stále má prostor pro zlepšení.

Naléhal na to, že v této situaci lidé, kteří investují do elektřiny a výrobních společností, mohou zlepšit výkonnost stávajících vodivých materiálů tím, že neustále zlepšují úroveň technologií, a také mohou najít nové materiály s lepší vodivostí.

Schůzka se konala v Guangzhou a byla hostována Far East Cable Co., Ltd. a hostována Čínou Southern Power Grid Media Co., Ltd. Více než 80 lidí z Jižní Power Grid, National Wire and Cable Quality Supervision and Inspection Center,na setkání se zúčastnili pracovníci energetického průmyslu pro normalizaci kabelů Technický výbor a další odborníci na plánování rozvodných sítí.


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top