Klasifikace dárkových krabic

Datum vydání:2020-08-15

Klasifikace dárkových krabic


Existují různé styly boutique dárkových krabic, včetně roztomilé, elegantní a high-end ty.Tyto dárkové krabice přitahují lidi a jejich oči.39.Proč musí být dárky zabaleny mimo dárkovou krabici?To může být zmatené některými lidmi.Nyní vstupují do světa nádherných dárkových krabic a chápou klasifikaci dárkových krabic.


Obvykle jsou běžné typy dárkových krabic: dárkové krabice Nebe a Země, krabice typu flip top dárkové krabice, čipová dárková krabice, dárková krabice typu šuplíku.


Tiandi Gai dárková krabička, jak naznačuje jméno, je horní a spodní kryty, které jsou rozděleny na běžné Tiandi Gai a Tiandi Gai na vnitřním okraji.


Jsou tam tři kusy, čtyři kusy a pět kusů.Uzavírací část přihrádky má funkci adsorpce a výztuže magnetu.


Krabice typu skládací dárkové krabice je podobná žetonové krabici.Je upevněn na jedné straně a otevřen z druhé strany.Obvykle je to spojeno s stuhou.Hrát efekt displeje.


Krabice dárků typu šuplíku je upevněna na jedné straně a otevřena z druhé strany, podobně jako dřevěný šuplík doma.


Do světa dárkových krabic, viz box typu úvod představil výše.Výroba vysoce kvalitních dárkových krabic také potřebuje design duše, krásný tisk jako kabát, technologie, která přináší temperament, vynikající materiály a zpracování.


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Dongguan Yisheng Packaging Co., Ltd
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top