Myslíte si, že ceny baterie lithiové budou v roce 2024 inadále rostou

Datum vydání:2023-11-21

since jsme vstoupili do informačního průmyslu, šli jsme krok za krokem od sledování cen, sledování výroby, po sledování plánování výroby anakonec k predikci cen. Trvalonám to délenež deset let a dosáhli jsmeněkterých výsledků. Mohu sdíletněkteré zkušenosti a poslouchat je. U objemových komodit snízkou komoditní hodnotou se ceny liší mezi různými městy a citovaná cena se může často lišit oněkolik set juanů, což je zhruba rozdíl vnákladůna dopravu, jako je ocel. Vzhledem k vysoké jednotkové hodnotě průmyslu baterií, který je často desítkami tisíc juanů, se obvyklenezapojí. Protože však produkty jsou vysoce specifické anemají plně vlastnosti komoditních atributů, bude referenční systém cen rozmanitější.n


fromnejstarší ggii, asijský kov, pakna cipas, icc, smm a v posledních dvou letech, mysteel, fubao atd., Existuje mnoho domácích cen, existuje mnoho domácích cen Informační webové stránky a kategorie jsou poměrně podrobné. Podlenašich zkušeností musí být z pohledu ochrany zákazníkůnabídka webových stránek oněco vyššínež skutečná cena transakce. Jak vysoká je, záležína průhlednosti ceny produktu. V odvětví lithiové baterie jenormální být o 3

5 body vyšší.//there je stále poměrně málo obchodníků bateriových materiálů. S výjimkouněkterých malých kategorií, jako je PVDF a PEG, které vyžadují, aby se obchodníci obrátili, je skupina Core Trader Conncerována v uhličitanu lithia. Objem obchodního objemu uhličitanu lithia je koncentrován v dlouhodobé spolupráci mezi továrnouna katodunebo továrnouna lithium soli. Malé šarže jsou šířenyna trhu a přenášeny prostřednictvím obchodníků. dohodnout se. Ačkoli objem transakce této části uhličitanu lithia je malý, cena roste a klesá často a je vysoce citlivá. Transakční cena v ten den se stala hlavním ukazatelem ceny uhličitanu lithia a přitahovala rozsáhlou pozornost. Obchodníci v čele s Šanghajem Ciwen postupně získal vliv a stali se benchmarkem cen uhličitanu lithia.


fromna prvním trhu Wuxina výměnu futures Guangzhou, ačkoli smlouva o futuresna uhličitan lithia měla zvraty a zatáčky, konečně vstoupilana správnou stopu.

ifnadále sledujete ceny skvrn a futures, zjistíte, že oba mají poměrně silnou korelaci. Dokonce i extrémně malý objem obchodovánína trhu Wuxi toho roku měl stále silný hlavní účinekna spotové ceny. Daleko od měsíce doručení to bylo vždyekompatibilnís spotou cenou. Naopak, poslední měsíc smluvní cena ve Wuxi je blíže k spotové ceně. Avšak vzhledem ke svému velkému objemu obchodování a silné hlavní roli vedla smlouva o výměně futures Guangzhou téměř očekávání místa. Od července do října to téměř vedlo každé kolo rostoucích a klesajících trendůna místě. Co je však trochu překvapivé, je, že od konce října vyšly spotové ceny znezávislého trhu kvůli příliš slabé poptávce a spíše sledovali pokles futuresnež v rostou.


-Finally, existuje cena vypořádání. Podle smlouvy mají strany proti proudu i downstream své vlastní metody vypořádání, ať už jde o slevynebo sdílení, existují různé metody, takže senebudu věnovat podrobnostem.


how dělat předpověď ceny



---



the je to, že v krátkodobém závislé záležína mentalitě, ve střednědobém období závisína poptávce a Produkce a z dlouhodobého hlediska záležína základní straněnabídky a poptávky. Kromě konzultačních institucí účast zprostředkovatelských institucí a výzkumných oddělení futures dále upevnila datový základnabídky a poptávky, která byla uznána celým trhem.


Jak se velikost trhu rozšiřuje, obtížnost sledování plánů výroby se zvyšuje anaše metody sledování seneustále aktualizují ve snaze být dokonalé.


short

other mentality je důležitá a jemná. Lidské myšlenky jsounejobtížnější uhodnout. Mají své vlastní myšlenky a úsudky a jsouneustále obtěžováninovým obsahem. V této éře informací exploze a přebytku, v dnešním chaotickém světě

small skladby, za extrémních okolností může osoba

39; soudit o vzestupu a pádu dneněkolik změnyněkolika Časy: Tento jev se stal běžným. Jak tedy víte, co je to mainstreamový pohled? Udělejte více telefonních hovorů a povídejte si s vrstevníky a proti proudu a po proudu: Poznejte sebe a svéhonepřítele anikdynebudete vnebezpečí.


in fakt, o predikci ceny je mnohem více a je obtížné to všechno udělatnajednou.""


for výzkumné pracovníci, od sběru cen po predikci ceny, existujenespočet procesů

Prediction

slapping

Reprediction

mezinimi. Nejprve si udržujte velké srdce a hustou kůži a pak se tlačte, abyste tvrději pracovali.n

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Shenzhen Shine Well Power Technology Co.,Ltd
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top