Expresní plastové obaly budou do roku 2025 postupně zakázány a poptávka po rozložitelných plastech a vlnitém papíru se výrazně zvýší

Datum vydání:2020-08-17

Ve srovnání s rokem 2019 povede dopad zákazu plastových výrobků v roce 2025 ke zvýšení expresní dodávky papírových obalů o 16,59 miliard kusů a expresních dodávek o 38,85 miliard kusů plastových obalů s rozložitelnými plasty; v roce 2025 bude potenciální nárůst poptávky po vlnitém papíru pro expresní balení 4,5966 milionů tun a u rozložitelných plastů 1,5878 milionů tun.


19. ledna 2020 vydala Národní komise pro rozvoj a reformu a Ministerstvo životního prostředí novou verzi příkazu k omezení plastických hmot - " stanoviska k dalšímu posílení kontroly znečištění plastů " . Ve srovnání se starou verzí nová verze plánuje tři fáze implementačních cílů plastických omezení a použití plastů ve čtyřech klíčových oblastech (nerozložitelné plastové sáčky, jednorázové plastové nádobí, jednorázové hotelové zásoby, rychlé plastové obaly) Omezení linky .


V oblasti expresních plastů se navrhuje, aby do konce roku 2022 poštovní expresní prodejny v Pekingu, Šanghaji, Jiangsu, Zhejiang, Fujian, Guangdong a dalších provinciích a městech nejprve zakazovaly používání nerozložitelných plastových obalů a jednorázových plastové tkané pytle, aby se snížila spotřeba nerozložitelné plastové pásky. Do konce roku 2025 budou v prodejnách poštovního expresu na celostátní úrovni zakázány nerozložitelné plastové obalové tašky, plastové pásky, jednorázové plastové tkané pytle atd.


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Dongguan Lifeng Packing Material Co., Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top