Hongkong vyzval k urychlení protipandemických opatření

Datum vydání:2021-01-18

Lékařští experti z Hongkongu naléhavě vyzvali vládu, aby okamžitě zpřísnila sociální opatření k distancování a zahájila rozsáhlé testy viru ve společnosti, aby vystopovala neobjevené případy COVID-19, protože v pondělí město zaznamenalo 73 nové infekce, nejvyšší denní počet za poslední tři měsíce.

 

Od pondělka se celkové počty města'35; 39;39;celkem shodovaly na 5,701, s úmrtí souvisejícími s 108.Samostatně, více než 70 lidí testovalo pozitivní předběžné testy pro COVID-19, podle zdravotních orgánů.

 

Šíření pandemie je především spojeno s 21 tanečními kluby roztroušenými po celém Hongkongu.Podle Centra pro ochranu zdraví ministerstva zdravotnictví byly dosud potvrzeny, že pacienti, včetně padesáti z nich potvrzených v pondělí, jsou spojeni s tančící hvězdou, největší hvězdou od doby, kdy v lednu vypukla pandemie.

 

Tváří v tvář výkyvu v nových případech, vláda vydala povinné zkušební oznámení poprvé, požadující, aby každý, kdo navštívil některý z 21 tanečních míst mezi Nov 1 a 21 podstoupil virový test před Nov 24.

 

Každý, kdo nedodrží povinné zkušební oznámení, bude čelit penále HK$2,000 ($258).Porušovatelé budou vydáni testovací příkaz a ti, kteří nesplní požadavky, budou vystaveni pokutě HK$25000 a trestu odnětí svobody na šest měsíců.

 

Doktor Leung Chi-chiu, předseda poradního výboru pro přenosné nemoci Hongkongské lékařské asociace, v pondělí prohlásil, že administrativa musí přijmout okamžitá opatření k zpřísnění pravidel sociálního distancování a minimalizaci místních přenosů.Leung navrhl pozastavit vyučování na kampusu, obnovit praxi práce z domova, a těsné zábavní prostory a sportovní zařízení, opatření považovaná za účinné způsoby, jak virus potlačit na vrcholu města& 35;39;poslední vlna pandemie v červenci.

 

Vláda bude také muset zavést rozsáhlou kontrolu viru, aby mohla co nejdříve identifikovat pacienty nakažené COVID-19 a vysledovat místní přenosové cesty a zdroje, řekl Leung China Daily.

 

" Pouze v tomto dvoustupňovém přístupu může město účinně potlačit čtvrtou vlnu epidemie, " Řekl to.

 

Leung řekl, že s nestabilní pandemií situace, vláda musí " Nauč se něco " z nové vlny.Orgány by měly důkladně přezkoumat opatření na prevenci a kontrolu koronaviru, zejména opatření pro lidi, kteří přijíždějí do města mimo Hongkong, jakož i skupiny osvobozené od karantény, aby zaplnily mezery v zákonech, řekl.

 

Přípravek Leung rovněž naléhavě vyzval vládu, aby úzce spolupracovala s některými vysoce rizikovými odvětvími, poskytla odborníkům pracovní pokyny, vytvořila mechanismus pro včasné hlášení pacientů s respiračními příznaky a poskytovala pravidelné povinné testování viru pro vysoce rizikové skupiny.

 

V rozhovoru s Radio Television Hong Kong si Benjamin Cowling, vedoucí oddělení epidemiologie a biostatistice na univerzitě v Hongkongu a'35;39;School of Public Health, myslel, že vláda by měla zavřít bary, karaoke, tělocvičny a další zařízení pro volný čas v budovách.

Zaměstnavatelé by měli zvážit politiku práce doma a vláda by měla zvážit přísnější omezení v restauracích, řekl.

 

Ve stejný den město přivítalo svou první várku navrátilců z provincie Guangdong a Macao pod karanténním programem, který začal v pondělí.

 

Ti, kteří jsou způsobilí, by měli požádat o výjimku a vybrat si zpáteční data prostřednictvím online rezervačního systému.Návratní musí vykazovat negativní výsledky test ů COVID-19 udělené 24-hodin před cestou do města.

 

Podle vlády, od minulého pátku, více než 11,470 lidé se ucházeli o program mezi Nov 23 a 29.Okolo 2,140 obyvatel se v pondělí vrátili do Hong Kongu pod programem.

 

Vzhledem k nárůstu nových koronavirových infekcí v HongKongu měs to a Singapur odložily první karanténní cestovní bublinu na dva týdny.Vzhledem k odkladu byly inaugurační lety mezi těmito dvěma místy, původně plánované k odletu na Nov 22, zpožděny.Podrobnosti o formálním znovuzavedení plánu budou oznámeny začátkem příštího měsíce.


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Foshan Kaili Trading Co., Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
Foshan Kaili Trading Co., Ltd.

Pracovní pozice: Export Manager

oddělení: Export Dept.

Telefon společnosti: +86 13760914347

E-mail: Kontaktujte nás

Mobilní telefon: +86 13760914347

webová stránka: firedoor.infocsb2b.com

Adresa: Longgao Road, Jiujiang Industrial Park, Jiujiang Town, Nanhai District Foshan

Chytré telefonní hodinky, hodinky Bluetooth
Inteligentní telefon na celou obrazovku
Obývací pokoj super chladný nádrž na ryby
Dlouhé sexy řasy dámských žen
Nutriční Super Vitamin C Juice Drink
Pohodlný venkovní stůl
Vysoce inteligentní barevná tiskárna
Venkovní velký ventilátor
Premium červené víno
Velmi malý pohodlný úložný disk USB
top