Kolik toho víte o údržbě manipulátoru?

Datum vydání:2020-07-15

Vezměte na vědomí denní ochranné úkoly

První.Buffer na tlak oleje: pravidelně jej měnit

Dva.Pečeť, vzduchové trubky a klouby koncového krytu válce, které byly používány po dlouhou dobu, by měly být změněny v čase.

Tři.Pravidelně zkontrolujte a nastavte drátové konektory, zástrčky, zásuvky atd.

4 pneumatické součásti: jednoduché multifunkční manipulační zařízení, které se opírá o zdroj vzduchu, musí být stabilní volatilita zdroje vzduchu je malá, žádná voda. Vzhledem k tomu, že vzduch a voda jsou dva různé médium, plyn nehmotné a hmotné, voda elektromagnetické ventily jsou přesné součásti, voda v elektromagnetické, průdušnice, uvízlé v válci bude produkovat měřítko, lag způsobené reverzním solenoid ventil, plyn, opotřebení těsnění plynu a únik v válce, fenomén, jako je únik,Byla tam slabost, plazící se válec, žádná akce nebo náhlá rychlá akce, průdušnice, jako je společný výbuch fenomén.

Abych to shrnul, automatický manipulátor může účinně přeskládat'351; příručka ke zlepšení efektivity výroby podniku a náklady na údržbu jsou nízké, ale při každodenní údržbě by měl být také pečlivě udržován, aby nedošlo k selhání automatického manipulátoru, aby se zabránilo dopadu na podnik& 3539;s efektivitou výroby výrobku.

Ruibo manipulátor s vysokou přesností částí a pevné a vynikající zpracování těla, jeho spolehlivost, trvanlivost a bezpečnost vyniknout z mnoha manipulátorských značek, ve skutečném provozním procesu, mnoho zákazníka manipulátor správně udržovaný byl použit po více než pět let nebo dokonce deset let. Pro zajištění vysoké kvality produktů je spodní linie, že Ruibo značky se vždy drží, ale také " Trik " že značka Ruibo se může stát synonymem pro vysoce kvalitní automatizační zařízení.


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top