Jak najít továrnu na zařízení na výrobu, výrobu a dodavatele čínských červených světelných lamp?

Datum vydání:2020-08-25

Když hledáte továrnu, začněte s hledáním nejmenšího sortimentu názvů produktů, abyste našli stejný produkt nebo ten, který je nejblíže produktu k ošetření červeného světla.Pokud není rozsah nalezen, rozšiřte rozsah tak, abyste našli kategorii.

Například, potřebuji červenou lampu na terapii vyrobenou v Číně.První věc, kterou hledám, je červená lamp a na terapii vyrobená v Číně.Pokud ho najdu, hledám červenou lampu vyrobenou v Číně.Pokud ho najdu, najdu si červenou lampu, pak rozšířím léčbu červeným světlem a tak dále.

Totéž platí pro čínské výrobce, kteří mohou najít nákladově efektivní výrobce na základě jejich názvů výrobků nebo pro určité typy výrobků.


Ujistěte se, že jdete přímo k výrobci, ne obchodní společnosti; Obchodní společnost může být osobní, nemá nákladovou výhodu, není obeznámen s detaily výrobku, sledování chyb je obtížné.

Z adresy továrny a výrobních obrázků lze zjistit, zda se jedná o továrnu nebo obchodní společnost: je-li adresa budovou většiny obchodních společností, je-li to průmyslový park téměř všechny továrny;

Zadejte do Googlu název společnosti nebo klíčová slova průmyslu a oblast Shenzhen, jako většina Číny& a=35;39;slavné LED továrny se nacházejí v Shenzhenu, provincie Guangdong.

Pak se podívejte na výsledky zobrazení stránky Google, otočit několik stránek vidět, první stránka není nutně nejlepší, možná AD řádek up.

Všechny dobré společnosti mají krátké URL.Pokud ALIBABABA, Amazon a další slova, v podstatě nejsou správnou firemní adresou, ale adresou platformy.


Pokud je to velká společnost nebo podnik, webové stránky je obecně snadno najít a má určit ý význam.Otevři to a zkontroluj to tady.

Je-li výroba hrubá, obsah nemá update& Update;101;, informační materiál je velmi málo, to je v podstatě falešný web.Skutečné webové stránky mají tendenci vypadat jednoduše a snadno pochopit, s aktuálním obsahem.

Informace o produktu a informace o nás jsou hojné a podrobné.Buďte schopni rychle najít telefon, e-mail a adresu z kontaktů.

Po nalezení stránky, pokud máte otázky o tom, zda hledáte správné místo, můžete zavolat telefonní číslo uvedené na webu se zeptat a pak můžete říci rozdíl.


Na správné webové stránce zavolejte na výrobní a35;39;číslo Mezinárodního odboru obchodu nebo odboru vývozu a kontaktní osobu, pouze na oddělení exportu, a nikoli na jeho obchodní firmu nebo kancelář.

Chcete-li najít velké společnosti, tak velké, jak je to možné, velké společnosti formální, bezpečnost produktů, každý URL musí být otevřen vidět, porovnat továrnu je pravda a mají sílu.


Kontaktujte nás:

E-mail:   prodej(at)reddotled.com    

Quote:   +86 18902854815





certificate.png

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Red Dot Led Lighting Co.,Ltd
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
Red Dot Led Lighting Co.,Ltd

Pracovní pozice: email:marketing(at) reddotled.

oddělení: sales

Telefon společnosti: +86 0755-27802682

E-mail: Kontaktujte nás

Mobilní telefon: 18902854815

webová stránka: reddoled.infocsb2b.com

Adresa: 3th Floor, Block 4, Huangpu Zhengfeng Industrial Park,Shajing street,Baoan district,Shenzhen City,Guangdong Province,China

Chytré telefonní hodinky, hodinky Bluetooth
Inteligentní telefon na celou obrazovku
Obývací pokoj super chladný nádrž na ryby
Dlouhé sexy řasy dámských žen
Nutriční Super Vitamin C Juice Drink
Pohodlný venkovní stůl
Vysoce inteligentní barevná tiskárna
Venkovní velký ventilátor
Premium červené víno
Velmi malý pohodlný úložný disk USB
top