Zavedení hydraulického závěsu

Datum vydání:2023-01-31

hydraulický závěs, také známý jako tlumicí závěs, je druh závěsu. Tento druh závěsu se používá hlavně pro dveřní připojení šatníků, knihoven, podlahových skříní, televizních skříní, skříní, vinařských skříní, skladovacích skříní a dalšíhonábytku. Jehonejvětším rysem je:

1. Dobrá bezpečnost: Není snadné přitisknout a ublížit lidem. Dveře se zavírají tiše: závěs využívá polstrovací vlastnosti kapaliny a spoléhá sena technologii značky, aby se přizpůsobila závěrečné rychlosti dveří. Dveře se pomalu zavírají samy při 60 °, aby se snížilanárazová síla a při uzavření vytvořila pohodlný efekt. I když použijete sílu k zavření dveří, jemně se uzavře a zajistí dokonalý pohyb a ticho.

3. Dlouhá život: Počet otevírání a uzavření může dosáhnout vícenež 50 000krát a vydrží destruktivní tlak bez ztráty vzduchunebo úniku oleje. I když se používá po dlouhou dobu,nemusí být udržováno. Poznamenává, že po jeho použití mnoho spotřebitelů tvrdí, že hydraulická funkce brzy zmizí. Cena hydraulického závěsu polštáře jeněkolikrát dražší. Použití trvalo méněnežněkolik měsíců aneliší se od běžných pantů. , Je to velmi smutné. Ve skutečnosti tonení, že hydraulické závěsy jsou špatné, alena trhu je příliš mnoho podřadných produktů. Zde vásnaučímněkolik způsobů, jak identifikovat podřadné produkty.-

1. Vzhled, produkty produkované zralým řemeslným zpracováním budou věnovat více pozornosti vzhledu a linie a povrchy budou léčeny lépe. S výjimkou obecných škrábancůneexistují žádné hluboké kopání. Toto jsou technické výhody výkonných výrobců.

2. Šrouby: Obecně, závěs přichází se dvěma šrouby. Pomocí šroubováku upravte horní a dolnínastavovací šrouby třikrát až čtyřikrát s malou pevností, a poté vyjměte šrouby, abyste zjistili, zda jsou zuby paže závěsu poškozeny, protože paže závěsu je vyrobena ze železa. Lisovaný produktnení tak tvrdý jako šroub a je snadné senosit. Pokud přesnostnestačí během klepánína továrnu, je snadné ji sklouznoutnebonelze zašroubovat. Šrouby předního a zadníhonastavení jsou také testovány jako tyto.

3. Anti

rust, jeho anti

rust schopnost lze vidět testem solného spreje. Obecně se rez zřídka objeví po 48 hodinách.

4. Rychlost zavírání dveří je jednotná. Věnujte velkou pozornost tomu, zda se hydraulický závěs vyrovnává a zavírá. Pokud existuje podivný zvuknebo je rozdíl rychlosti příliš velký, věnujte pozornost různým výběrem hydraulických válců.

-

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Dongguan Qianbao Hardware Co., Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top