Znalosti o obrábění mosazných dílů pomocí CNC strojů

Datum vydání:2022-08-20

Znalosti o obrábění mosazných dílů pomocí CNC strojů

Srpen 20, 2022

My' Začneme pár předpokladů. Předpokládáme, že vzhledem k tomu, že čtete toto, jste CNC obráběcí stroj nebo máte zájem o CNC obrábění. Co je důležitější, čtete to, protože znáte rozdíl v obrábění materiálů, jako je ocel, nylon a mosaz. Dobře, takže s tím vším...' Naučíme vás trochu o obrábění mosazných materiálů na CNC strojích.


Nejlepší obráběná mosaz

Chemický vzorec pro výrobu mosazných slitin je jednoduchý; Přidejte zinek na měď a vmíchejte špetku olova, a máte mosaz. Přesný vzorec závisí na tom, co chcete udělat. Některé formulace obsahují více zinku nebo mědi, ale nejlepší mosaz pro obrábění by měla obsahovat alespoň 2% olova, aby pomohla zlepšit vlastnosti obrábění. Přidané olovo udržuje vyšší tažnost, což vede k čistším, hladším řezům a delší životnosti hran. CNC obráběcí pracovníci, kteří jsou obeznámeni s výhodami mosazu, mají lepší výkon stroje a výkon nástroje.

Proč Brass?

Vzhledem k nízké korozivnosti a vysoké elektrické vodivosti je mosaz kovem volby pro širokou škálu výrobků. Ventily, hadice, armatury, elektrické součásti a řada dalších předmětů jsou vyrobeny z mosazi. Jako obráběcí materiál, mosaz je"nízké tření"kov. To znamená, že pro obrábění mosazu lze použít menší výkon a delší životnost nástroje. Vzhledem ke svým vlastnostem mnoho výrobců upřednostňuje obrábění mosazných součástí, protože mohou urychlit CNC stroje bez ovlivnění obrobku. Rychlejší výroba a méně výměn nástrojů se rovná většímu zisku. Nejlepší mosaz pro obrábění je známá jako slitina 360, zdarma-obráběná nebo broušená mosaz.


Historie mosazného nástroje

Kompozitní mosaz existovala dřív, než ji někdo napsal. Objevil se v historických knihách kolem 300.před. Chr. a pokračoval do moderní doby. Mosaz je dlouho kovem volby, protože je' Nerezaví snadno, leskne dobře a odolá zneužívání. Každý z hutníků ve starověkém Řecku a Římě až po slévárny v Číně a hutníky v Indii vyráběl mosaz na meče, štíty a další užitečné předměty. Mosaz zdobí ženy' Zápěstí, elitní kočáry a mosazné knoflíky na uniformách vojáků a námořníků. Rozmanitost použití se v průběhu času pouze zvýšila a zavedení technologie v posledních letech výrazně zvýšilo spotřebu mosazi.


Moderní použití pro obráběné mosazné díly

Postupem času byla mosaz zavedena do stále více a více každodenních předmětů, stejně jako některé specializované předměty. Některé předměty, které zpracováváme mosaz, jsou malé, zatímco jiné jsou velmi velké. Od ventilových stonků pro automobilové pneumatiky až po příslušenství pro plachetnice, nabídka produktů je opravdu neomezená. Znalost obráběcích kvalit různých slitin mosazu může rozšířit výrobní kapacitu, stejně jako prodejní a marketingové příležitosti. Začleněním mosazných CNC obráběcích schopností do výroby, obráběcí dílny nebo vysoké škály-kapacitní zařízení může zvýšit svůj příspěvek k zisku.


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Dongguan Ruixin Precision Machinery Co. LTD
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
Dongguan Ruixin Precision Machinery Co. LTD

Pracovní pozice: Business Development Manager

oddělení: Business Section

Telefon společnosti: +86-0769-85536862

E-mail: Kontaktujte nás

Mobilní telefon: +86-13619085530

webová stránka: rxcncmilling.infocsb2b.com

Adresa: You An, No.4, West First Street, Xingfa South Road, Wusha Liwu Sixth Industrial Zone, Chang \'an Town, Dongguan City

Chytré telefonní hodinky, hodinky Bluetooth
Inteligentní telefon na celou obrazovku
Obývací pokoj super chladný nádrž na ryby
Dlouhé sexy řasy dámských žen
Nutriční Super Vitamin C Juice Drink
Pohodlný venkovní stůl
Vysoce inteligentní barevná tiskárna
Venkovní velký ventilátor
Premium červené víno
Velmi malý pohodlný úložný disk USB
top