Posuň se, Apple Watch: New Rival Smartwatch Chcete-li být odhalen v dnech

Datum vydání:2020-07-27

Oppa Watch vypadala oslnivě, když byla poprvé oznámena v březnu, 2020.Bylo to plné funkcí, které se zaměřovaly na zápas, nebo dokonce předčit, přední uchazeč na trhu, Apple Watch.Můžete si přečíst všechno o tom startu.   zde Dobře.

Oh, a zmínil jsem se, že je také nápadná podobnost s Apple 8217; s pokročilým časovým dílem, stejně jako s těmi parity?Hlavní rozdíl je vizuálně absence Digitální koruny, jedné z oslav Apple Watch.

Každopádně, ten lákavý obludník s zakřivenými rohy nikdy nebyl na prodej, alespoň ne mimo Čínu.Používal vlastní ColorOS verzi Android, také nalezené na Oppa 8217; smartphony, i když samozřejmě to byla konkrétní verze.

Nyní, jak je uvedeno v   Engadget, Oppa se chystá učin it prohlášení, ve skutečnosti na červenec 31, wher&101; it district 8217; s přesvědčením, že oznámí wher& & a101; druhá verze Oppa Watch bude na prodej.

Ale první mezinárodní verze Oppa Watch již byla oznámena společností Jos8217s;   Německé webové stránky, takže je možné, že událost červenec 31 je pro další území.

Video zveřejněné Engadget ukazuje gadget, který se na první pohled identické s Oppa Watch viděn v březnu.

Až na jednu věc.

mini film ukazuje Oppa Watch, jak se shromažďuje, jako by se kouzlem vyřešila do něčeho známého.Dokonce i jméno Oppa Watch je stejné.Ale poslední rám je nový: Používejte OS od Google.

Jinými slovy, největší změnou by mohl být operační systém uvnitř Oppa Watch, už ne ColorOS, který měl předtím.Ačkoli, samozřejmě, tyto dvě nejsou neslučitelné a Oppa Německo říká, že používá Google Wear OS a ColorOS Watch jako svůj operační systém.To nejlepší z obou světů.

Co to znamená pro funkce a užitek je těžké vědět v této fázi.Víme z Oppa desk8217; německé webové stránky, že 41mm verze je to, co je na prodej tam, a tam 8217s žádná zmínka o větší, 46mm model.Zobrazení je 320 x 360 pixely, které chrání kukuřičné Gorilí sklo.Popsaný jako životní styl a fitness partner na zápěstí, má 8GB paměť, GPS, NFC, integrovaný reproduktor a mikrofon.Žádná zmínka o připojení LTE, ale několik zmínek o tom, že je společníkem zařízení na smartphone.

Cena v Německu bude $8364; 249, což je $290, takže téměř stejná cena jako Apple Watch Series 3, ale o něco méně než série 5.

První model měl pokročilý hardware, schopný číst ECG, jako je aktuální Apple Watch Series 5, ale Apple jep8217; hodinky stojí víc.Tam 8217; žádná zmínka o ECG v t éto fázi, i když, že líc-8217; s největší pravděpodobností až na povolení na jednotlivých území, to znamená, že schopnost byla přijata.

Píše se tu, že GP může být použit k nahrávání venkovních jízd, tam 8217; s měření pulsu na zápěstí, spánek a zátěžové monitorování a další.

Je odlitk8217; je voda-odolná vůči 10-stop (3 metrů), takže spíše méně než Apple Watch, ale baterie může běžet až 24-hodin, nebo 14-dny v režimu úsporných energií.A může se nabíjet z bytu na 46% za dvacet minut.

I když tu máme mnoho detail ů, více bude odhaleno za pár dní s kostmi osm8217; čas.Pak se dozvíme, zda je to Jürgen Sührer, nebo je to skutečný vyzyvatel trůnu Apple Watch.


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Shenzhen Jieyuanda Watch technology Co., Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
Shenzhen Jieyuanda Watch technology Co., Ltd.

Pracovní pozice: Business manager

oddělení: Trade department

Telefon společnosti: +86 0755-85269326

E-mail: Kontaktujte nás

Mobilní telefon: +86 13537639865

webová stránka: jieyuandawatch.infocsb2b.com

Adresa: 4th Floor, Block A, Jinxingpeng Industrial Park, Dashan Village, Dashan Community, Guanlan Street, SZ, China.

Chytré telefonní hodinky, hodinky Bluetooth
Inteligentní telefon na celou obrazovku
Obývací pokoj super chladný nádrž na ryby
Dlouhé sexy řasy dámských žen
Nutriční Super Vitamin C Juice Drink
Pohodlný venkovní stůl
Vysoce inteligentní barevná tiskárna
Venkovní velký ventilátor
Premium červené víno
Velmi malý pohodlný úložný disk USB
top