Národní hrdina ZHONG NAN SHAN

Datum vydání:2020-07-17

V této tiché noci jsem se díval daleko, moje mysl neustále zářila na jídelním voze vlaku, ten otevřený počítač, ten hluboký my šlenkový a unavený obličej!Je ve zprávách, že jsem poprvé viděl tvou postavu--   Dědo Zhong Nanshane!

Pozdravuji vás na ostrově Connecticutu! Ano!Ty to víš?Je ta epidemie koronární pneumonie, dej mi vědět?Slyšel jsem, že před lety v New Yorku " SARS " Preventivní a kontrolní kampaň, zaútočíte dopředu!Wuhan spěchá, nová korunní pneumonie se objevila v situaci lidí, nemyslíte na osobní bezpečnost, ale spěchal do Wuhanu přes noc!

Dědo Chungu, když jsem slyšel nový term ín " pneumonie s novým typem koronavirové infekce " ve zprávách jsem se cítil velmi daleko od nás; když přišly zprávy o zpoždění ve škole, byl jsem zase trochu vystrašený!Na Silvestra, 39;39;v předvečer, když jsem viděl první vojenský lékařský tým shromážděný ve Wuhanu, hluboce jsem si uvědomil, že to není malá záležitost, ale tvrdá bitva!Jste 84 let starý, ale nebojíte se potíží, odvážně, když první, na nejpotřebnější a nejnebezpečnější místo, je nám říct, abychom se nebáli!Můžete N'35;39;Nebojte se!Chceš, abych viděl ducha, ne chaos, statečný, když je první?Ty jsi předvoj této bitvy!

Dědo Zhongu, tady je epidemie, díky které jsem tě poznal!Ty jsi hrdina z lidu!Když jsem věděl, že ti je 84, v mém srdci to bylo: každé ráno bys měl nosit ptačí klec, broukat si písničku, chodit v parku, žít klidný a pohodlný život ve stáří.Nicméně, vy ne, spěchal jste na epidemii!To číslo, nech mě pohnout, nech mě pochopit skutečný význam " Žít a umírat ve prospěch země, jak se vyhnout osudu katastrofy " Dobře.Jste to vy a miliony prarodičů, strýců a tet, kteří se věnovali boji proti epidemii, kteří inspirovali naši generaci: je-li to dobré pro zemi, i když je ochotna obětovat svůj vlastní život, jak může být pronásledován kvůli blahobytu a vyhnout se zlu?

Jste zodpovědní za společnost a za zemi a máte mnoho povinností na svých bedrech.Odpovědnost však není vlídná a krásná slova, zvolit si, že ji ponesete, často musí platit, potřebovat odvahu, ale také musí vytrvat.

Na světě je velká krása, protože srdce má velkou dobrotu!Díky za vaši společnost!No tak, dědo Chungu!V letošním roce SARS anti-epidemie války ve vašem vítězném návratu,, rok čekám na vás triumf!

c6b523aeac184d589bde9ae36b44f5d5.jpg

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • XUV opto-electronics sci.& tech(Dongguan) Co., Ltd
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
XUV opto-electronics sci.& tech(Dongguan) Co., Ltd

Pracovní pozice: Global Sales Director

oddělení: Sales Dept.

Telefon společnosti: 0769-85781389

E-mail: Kontaktujte nás

Mobilní telefon: 153 3837 6267

webová stránka: xuvld.infocsb2b.com

Adresa: Build M, Jin Xiong Da sci-tech Park, Da Lin Shan Town ,Dongguan ,China

Chytré telefonní hodinky, hodinky Bluetooth
Inteligentní telefon na celou obrazovku
Obývací pokoj super chladný nádrž na ryby
Dlouhé sexy řasy dámských žen
Nutriční Super Vitamin C Juice Drink
Pohodlný venkovní stůl
Vysoce inteligentní barevná tiskárna
Venkovní velký ventilátor
Premium červené víno
Velmi malý pohodlný úložný disk USB
top