Poznámka před instalací speciálního manipulátoru pro vstřikovací stroj

Datum vydání:2020-08-05

S popularizací mechanizace, když manipulátor pracoval dlouhou dobu, vnitřní části manipulátoru bude opotřebován kvůli práci, a vzhledem k práci na dlouhou dobu, obvodový čip a každá složka bude produkovat spotřebu tepla, snadno vypálit obvodové desky. Proto pro vstřikovací stroj speciální manipulační zařízení a údržba mají velmi vysoký požadavek. S cílem zvýšit efektivitu práce před použitím speciálního manipulátoru vstřikovacího stroje by měla být jasná následující opatření pro instalaci:

1, ve dvou přilehlých vstřikovacích strojích manipulátor montážního směru by měl být jasný.

Dva.Veškerá činnost a pohyby nenarušují spínač bezpečnostních dveří vstřikovacího stroje.

3, manipulátor všech lineárních, rotačních a jiných akcí může být nastaven na místě, a může být nastaven v určit ém rozsahu chyb, jakmile chyba nastavené hodnoty, bude včasné alarmování a zastavit činnost, a zobrazovat své informace o vadě na dotykové obrazovce.

4, vstřikovací stroj nebo porucha manipulátoru, vstřikovací stroj a manipulátor budou propleteny. To znamená, že když manipulátor selže, stroj na vstřikování zastaví provoz; Také v selhání vstřikovacího stroje, manipulátor zastaví činnost.

Pětka.Rameno má protikolizní funkci: v případě poruchy je program vybaven automatickou protikolizní funkcí, která může automaticky posuzovat a zastavit činnost podle motorového to čivého momentu, aby se minimalizovala ztráta.

6, manipulátor a činnost vstřikovacího stroje jsou konzistentní, to znamená, že nebudou produkovat urychlovač ani narušovat činnost vstřikovacího stroje, ani nebude činnost manipulátoru vést k nadměrnému rozšíření výrobního cyklu vstřikovacího stroje.

Sedmička.V případě vypnutí vstřikovacího stroje (vypnutí vad, běžné vypnutí, výměna plísní, údržba zařízení atd.), může být manipulátor ručně umístěn do bezpečné polohy nebo do jiných nezbytných poloh; Nezasahuje do výměny plísní a údržby zařízení.

8, porucha manipulátoru (např. není na místě, výrobek není odstraněn, produkt klesl, atd.) bude okamžitě alarmovat a zastavit na dotykové obrazovce, aby ukázal svou chybu, snadné rychlé řešení problémů.

9, některé výrobky potřebují manipulátor, aby zahrnoval systém postřikovacího činidla pro výměnu plísní, stříkací činidlo lze přesně postříkat do dutiny po otevření plísně (tryse Angle nastavitelný), a může nastavit dávkování, může nastavit stříkací frekvenci.

10, to znamená, že všechny parametry a nastavení dat mohou být nastaveny a modifikovány přes počítač, a pak dolů do manipulátoru systému k provedení, může být také nastaven přímo na mechanické ruční parametry a údaje

Podle výše uvedených záležitostí, které vyžadují pozornost, může přiměřené instalace a ladění výrazně zlepšit výrobní efektivitu továrny. Výrobci by měli před instalací postupovat opatrně.

Speciální manipulátor pro vstřikovací stroj


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd

Pracovní pozice: general manager

oddělení: Marketing

Telefon společnosti: +86 0769-81179626

E-mail: Kontaktujte nás

Mobilní telefon: +86 13794982536

webová stránka: runpard.infocsb2b.com

Adresa: 2 shaling industrial West Road, Xiakou village, Dongcheng Street, Dongguan City

Chytré telefonní hodinky, hodinky Bluetooth
Inteligentní telefon na celou obrazovku
Obývací pokoj super chladný nádrž na ryby
Dlouhé sexy řasy dámských žen
Nutriční Super Vitamin C Juice Drink
Pohodlný venkovní stůl
Vysoce inteligentní barevná tiskárna
Venkovní velký ventilátor
Premium červené víno
Velmi malý pohodlný úložný disk USB
top