Výrobce PCB spolupracuje s dodavatelem elektrických vozidel

Datum vydání:2023-02-18

we are, přední výrobce tiskových okružních desek (PCBS), a přistoupila knim LVYUAN elektrická vozidla, výrobce elektrických vozidel, k dodávce PCB pro jejichnabíjecí stanice. Projekt zahrnoval výrobu a dodávku tisíců PCB v těsném časovém rámci.

in 2020, během vypuknutí Covid-19 v Číně, se významně zvýšila poptávka po zámořském řádu po společnosti Lvyuan elektrické vozidlo. Společnost měla dostatečnou výrobní kapacitu pro výrobu elektrických vozidel, ale PCBA (sestavení desky s plošným obvodům), které požadovaly,nebyla jejich odborností aneměly dostatek zásob, aby splnily výrobní požadavky této objednávky. Výsledkem je, že se knámnaléhavě obrátili. Jejichnovénabíjecí stanice, kterénanás vyvíjejí tlak, doručí PCB včas. .

elektrická vozidla. Tým zahrnoval inženýry, personál kontroly kvality a projektové manažery, kteří úzce spolupracovali se svými protějšky v Lvyuan

electric vozidlech. Inspekce, funkční testování a testování životního prostředí. Testovací proces pomohl identifikovat jakékoli vadynebo problémy s PCB, které byly poté okamžitě řešeny. Projekt zdůraznil význam efektivní spolupráce, komunikace a kontroly kvality ve výrobním průmyslu. Nelektrická vozidla. Projekt také pomohl posílit vztah mezi oběma společnostmi, což by mohlo v budoucnu vést k další spolupráci.

  

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Shenzhen Xindahui Electronics Co., Ltd
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top