Potenciální kontrola a detekce po provozu systému katodické ochrany

Datum vydání:2022-09-17

be před operací systému katodické ochrany by měli být zaměstnanci uspořádáni, aby měřili přirozený potenciál celého chráněného potrubí, přirozený potenciál a uzemňovací odpor každého anodového podzemního lůžka a odolnost okolního prostředí v půdě 24 hodin poté Dočasná opatření pro katodickou ochranu jsou odstraněna. Během těchto prací bychom měli mít podrobné porozumění prostředí kolem celého potrubí. A tyto informace o životním prostředí by měly být klasifikovány, zaznamenány a podány pro použití ve výstavbě. Potentiostat, baterie atd. Když zařízenínapájení DC začne fungovat délenež 4 hodiny, lze měřit výstupní proud,napětí, elektrizační bodový potenciál a elektrizující potenciál podél potrubí. Po detekci zkontrolujte všechna data. Pokud je ochranný potenciálněkterých sekcí potrubí přílišnízkýnežna jiných místech, jenutné upravit potenciál energie v časovém bodě, aby mohl katodický ochrana celého potrubí dosáhnout ochrany.

cathodicový ochranný systém po provozu potenciálního řízení a detekce, kontrola potenciálu ochrany. Ve fázi systému katodické ochrany v provozu a provozu by mělo být posíleno spojení mezi sousedními ochrannými stanicemi, aby se zajistilo, že ochranný potenciál potrubí v každé ochranné stanici je vyvážen, když je upravena potenciální hodnota každého výkonu v bodě. Objevování a provoz systému katodické ochrany také zahrnuje měření okamžitého potenciálu energie. K dokončení měření jenutná komplexní práce a zdrojnapájení je zapnutý a vypnut současně. Polarizační sondy by proto měly býtnainstalovány v bodě soutoku potrubí a ve střední poloze dvou sousedních katodických ochranných stanic pro měření polarizačního potenciálu.

unti. Index, monitorování operace katodického systému ochrany může oznámit konec provozu. Po všech katodických pracovních stanicích jsou vloženy donormálního kontinuálního pracovního stavu, mělo by se do jednoho měsíce provádět úzce rozložené potenciální měření celé potrubí, aby se zajistilo, že každý bod potrubí může splňovat požadavky specifikace katodické ochrany. A ponormálním provozu systému katodické ochrany každých pět let by mělo být provedeno měření potenciálu těsného mezeru. Během tohoto období by měl být elektrický potenciál testovacího potrubí, pouzdro a izolační kloub mnohokrát testován. NTech Enterprise Specializující sena výrobu flexibilní anody MMO, vodivý polymer flexibilní anoda a titaniově potažená anoda, zejména poskytující technologii katodické ochrany, inženýrský design, instalační a technické služby. .-05393712117.


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top