Výrobce zalévacího lepidla: požadavky na fyzikální vlastnosti a analýza nákladového výkonu LED tepelně vodivého zalévacího lepidla

Datum vydání:2020-09-23

Výrobci zalévacích lepidel vám říkají, že ledové vodivé zalévací lepidlo má vysoký index lomu a vysokou propustnost, může chránit LED čip, zvyšovat světelný tok LED, nízkou viskozitu, snadno odpěňovat, vhodné pro zalévání a formování, takže LED má lepší trvanlivost a spolehlivost .

Tiskový dvousložkový zalévací silikagel s vysokou tepelnou vodivostí je druh dvousložkového, vysoce tepelně vodivého, vytvrditelného při pokojové teplotě, dlouhé pracovní doby a ohnivzdorného výkonu. Je zvláště vhodný pro plnění kondenzátorů a malých elektronických zařízení. Jejich pružné a elastické vlastnosti jim umožňují pokrýt velmi nerovné povrchy. Teplo se přenáší ze separačního zařízení nebo celého PCB na kovový plášť nebo difúzní desku, což může zlepšit účinnost a životnost topných elektronických součástek. Vulkanizovaný silikonový kaučuk lze rozdělit na elastický ledový tepelně vodivý silikagel a silikonový kaučuk, první má nižší pevnost, druhý má vyšší pevnost. Má vynikající elektrickou a chemickou stabilitu, odolnost proti vodě, odolnost proti ozónu, odolnost proti stárnutí počasí, hydrofobní, odolný proti vlhkosti, nárazům a bez poškození. Jejich vulkanizační mechanismus je založen na adiční reakci vinylu (nebo propylenu) na koncovou skupinu silikonového kaučuku a hydrosilylovou skupinu molekul síťovacího činidla.

Definice tepelně vodivého epoxidového zalévacího lepidla: běžně používané elektronické zalévací lepidlo patří do tekutého koloidu, který před vytvrzením není suchý a po vytvrzení bude velmi tvrdý. Jeho funkce vodotěsnosti a odolnosti proti vlhkosti, prachu, izolace, vedení tepla, důvěrnosti, odolnosti proti korozi, teplotní odolnosti a rázové odolnosti se také projeví po vytvrzení. Tepelně vodivé zalévací lepidlo je druh dvousložkového, vysoké tepelné vodivosti, vytvrzování při pokojové teplotě, dlouhé pracovní doby a ohnivzdorného výkonu. Je zvláště vhodný pro plnění kondenzátorů a malých elektronických zařízení.

22.png

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Dongguan fuming sealing material Co., Ltd
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
Dongguan fuming sealing material Co., Ltd

Pracovní pozice: manager

oddělení: Marketing Department

Telefon společnosti: +86 0769-85235661

E-mail: Kontaktujte nás

webová stránka: fuming.infocsb2b.com

Adresa: Nanzha No.4 Industrial Park, Humen Town, Dongguan City, Guangdong Province

Chytré telefonní hodinky, hodinky Bluetooth
Inteligentní telefon na celou obrazovku
Obývací pokoj super chladný nádrž na ryby
Dlouhé sexy řasy dámských žen
Nutriční Super Vitamin C Juice Drink
Pohodlný venkovní stůl
Vysoce inteligentní barevná tiskárna
Venkovní velký ventilátor
Premium červené víno
Velmi malý pohodlný úložný disk USB
top