Požadavkyna zpracování plastových vstřikovacích forem

Datum vydání:2021-06-28
NPRECISION Zpracování forem je jedním znejúčinnějších metod pro zpracování podniku mechanické formy. Ve srovnání s tradiční technologií zpracování přijímá postup pro snížení počtu upínacích časů a provozních kroků obrobku, při zachování orientace a polohování a perfektní výrobu. Aby však zajistilo přesnost zpracování forem, zlepšila kvalitu výroby a snížila výrobnínáklady, má silné oxidační vlastnosti a také vykazujenásledující vlastnostin Nfirst, existuje určitánízká odolnost proti deformaci a Teplotní rozsah má určitý rozsah.

injection mold.jpgn

nsecond, objem řezání je relativně velký, stupeň opotřebení je relativněnízký a drsnost povrchu jenízká. Třetí, požadavkyna kvalitu brusného kola a chladicího prostředí jsounestabilní anenínáchylné k poškození a prasklinám. N

nfourth, kalení vysokou a vyváženou pevností povrchu. N

Nevíjenénin v posledních letech,národní přesný průmyslový průmysl se rychle rozvíjel a dongguan Precision zpracování forem se používá v těchto přesných přístrojech v automobilech, elektronických výrobcích, strojních zařízeních, formách a dalších oblastech. Mezinimi je vývoj zdravotnických strojů, automobilů, leteckého prostoru a dalších polí relativně silný. .

n

n

n Nhowever, technologie zpracování těchto dongguan přesných forem je relativně obtížná, požadavkyna precizní procesy jsou vysoké, přidaná hodnota se zvyšuje se zvýšením zpracovatelského řetězce a ziskovost je vysoká. Multi Nostation Progresivní požadavkyna výrobu formy majíněkteré vlastnosti: obtížná koordinace, vysoká práce, dlouhý cyklus, dlouhý život, vysoká rozměrová stabilita, vysoká odolnost proti opotřebení, vysokou pevnost, vysokou tvrdost atd. Tři klíčové části čelí těmito problémy, my Měly by zavéstněkteré vysokénpreprecision řezné stroje, změnit tloušťku, eliminovatnepříznivé účinky, porovnat obrobek, standardní proces, dvojitý vodič, atd., Snižte drsnostněkterých procesních povrchů pro dosažení vysoké přesnosti a vysoké kvality, vysoké \\ t Nefuctive Dongguan Přesné zpracování forem zpracování forem.
N

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top