Výběrové dovednosti výrobců čerpadel s membránou

Datum vydání:2023-02-01

1. Jasný tlak: jmenovitý tlak vybraného měřicího čerpadla by měl být oněco vyššínež požadovaný specifický tlak, obecně vyššínež 10-20%. Nevybírejte se příliš vysoko, tlak je příliš vysokýna to, aby spotřeboval elektřinu a energii, a zvyšuje investiční a provoznínáklady stroje. Čerpadlo by se mělo rovnatnebo oněco většínež průtok vyžadovaný technologií zpracování. Použitelný rozsah průtoku měřicího čerpadla je 30 až 99,9% jmenovitého průtoku měřicího čerpadla. V této době je opakovatelnost měřicího čerpadla vysoká. S ohledemna výkon s vysokounákladou senavrhuje, aby specifický průtok měřicího čerpadla by měl být vybrán jako 7090% jmenovitého průtoku měřicího čerpadla.

-3. Vyčistěte materiál oběžného kola čerpadla (hydraulický konec): Po potvrzení specifické specifikace a modelu měřicího čerpadla vyberte část materiálu, který protéká průtokovým médiem podle vlastností průtokového média. Je velmi důležité, pokud je výběrnepřiměřený, způsobí, že médium koroduje a zničínadproudové komponentynebo středně únik a znečištění životního prostředí. Ve vážnějších případech to může také vést k velkým bezpečnostnímnehodám. Čím vyšší je úroveň přesnosti, tím více investic. Obecná teplota okolního měření čerpadel pro domácí měření je30 až 100 ° C a provozní teplotní rozsah jedinečných měřicích čerpadel je širší (například vysokoteplotní kapalná horizontální měřicí čerpadla s tepelnými izolačními kolety, teplota přenosu může dosáhnout 500 ° C může dosáhnout 500 ° C. ). Pro distribuci velikosti částic v médiu je stanoveno, že by mělo být menšínež 0,1 mm. Pro médium přesahující 0,1 mm lze strukturu průtoku čerpadla měnit cíleným způsobem, aby splňovaly požadavky. Pro viskozitu média by to mělo být obecně 0

1000mm

s a speciální měřicí čerpadlo může dosáhnout 6000mm2s. Průtok průtoku měřicího čerpadla mechanického zařízení membrány by měl být měřen při kalibrovaném jmenovitém tlaku. Maximální průtok (když je studená voda transportována při teplotě místnosti)), pokud se tlak sníží, výstupní tok bude vyššínež kalibrace.

-

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • DONGGUAN TOPSUN TECHNOLOGY CO.LTD
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
DONGGUAN TOPSUN TECHNOLOGY CO.LTD

Pracovní pozice: Manager

oddělení: Sales

Telefon společnosti: +86 - 134 1212 8547

E-mail: Kontaktujte nás

Mobilní telefon: +86 - 153 2290 2892

webová stránka: topsundg.infocsb2b.com

Adresa: Building D, Tianan Digital City, Nancheng District, Dongguan City, Guangdong Province

Chytré telefonní hodinky, hodinky Bluetooth
Inteligentní telefon na celou obrazovku
Obývací pokoj super chladný nádrž na ryby
Dlouhé sexy řasy dámských žen
Nutriční Super Vitamin C Juice Drink
Pohodlný venkovní stůl
Vysoce inteligentní barevná tiskárna
Venkovní velký ventilátor
Premium červené víno
Velmi malý pohodlný úložný disk USB
top