Shanxi\\\\\\\\\\\\\\\

Datum vydání:2021-03-01

1.jpg

Shanxi provincie& a'35;39;největší výrobní závod pro domácí spotřebiče vstřikované výrobky `uty8211; Jinlu vstřikovací projekt `8211; byl objednán v Changzhi Economic and Technological Development Area v Changzhi City na Dec 28, podle místních úředníků.  

Prostřednictvím společnosti Shanxi Jinlu Injection Molding Technology Group pokrývá vstřikovací zařízení více než 10.6 hektary a zahrnuje výzkum a vývoj, jakož i výrobu produktů na podporu LED, domácích spotřebičů, vstřikovaných odlitých dílů a odlitků.

Úředníci prohlásili, že stojí 1 miliardu yuanu ($143.53 miliony) a zahrnuje čtyři výrobní dílny s celkovou rozlohou 7 hektarů a více než 1,400 kusů výrobního a testovacího zařízení.

Zatím byly dokončeny dvě výrobní dílny od doby, kdy byla v květnu loňského roku zahájena výstavba projektu.Kancelářské budovy, zaměstnanecké jídelny a koleje jsou ve výstavbě.  

Jakmile bude závod ve výrobě, poskytne produkty pro přední domácí spotřebiče, jako jsou Midea, Gree, Aux a Haier.  

Rostlina má schopnost vyrábět 100 milionů vstřikovaných výrobků ročně pro domácí spotřebiče, s roční výstupní hodnotou 1 miliard yuan 8211; poskytuje více než 1,200 nových pracovních míst.


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top