Smart Watch pokrývá vaše zápěstí: Nubia Watch

Datum vydání:2020-07-31

S novým smartwatch Nubia Watch, Nubia se snaží zlomit pouto s smartphony a zároveň dát novou perspektivu na inteligentní hodinky.Telefonní nezávislý hovor lze provést na chytrých hodinkách s eSIM a vestavěnou Bluetooth podporu.

Nubia, čínská společnost zabývající se spotřební elektronikou, ukázala, jak prezentovat novou generaci inteligentních hodinek s jeho konceptem smart watch s názvem Nubia Alpha v IFA 2018.Od t é doby jsme viděli model podobný konceptu smartwatch Nubia set8217; s, ale včera Nubia ukázal svůj koncept s novou Nubia Watch, která byla uvedena na světlo s jeho nový hráč-orientovaný smartphone Red Magic 5S.

Je s8217; je těžké říct, že Nubia Watch je zcela nový smartwatch.Zařízení vypadá spíše jako více 8216;použitelný desk; redesigned verze Nubia Alpha, které jsme viděli asi před dvěma lety.

Nubia Watch design

obrazovka má obrazovku AMOLED, která je 4.01 palce ve velikosti na Nubia Watch, který není omezen na hodinky 8217; s tělem.Nabízí velmi velkou oblast použití v porovnání s chytrými hodinkami, tento displej je chráněn 316L nerezové ocelové rámy a tělo hodinek je vyroben z keramiky.

Napájen mobilní platformou Snapdragon Wear 2100 vyvinutou Qualcommem pro chytré hodinky, Nubia Watch má 1 GB RAM a 8 GB vnitřního úložiště.Zařízení, které lze použít nezávisle na smartphonu díky podpoře eSIM, má také zabudovaný reproduktor a mikrofon pro hlasové hovory.

Chytré hodinky, které jsou dodávány s baterií 420mAh, má 36 hodin použití na jeden náboj.Nubia Watch, wher& 351; můžete provádět mobilní platby s NFC, umožňuje vám připojit vaše TWS sluchátka přímo k inteligentním hodinkám, díky vestavěné Bluetooth podpory.


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Shenzhen Jieyuanda Watch technology Co., Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top