Několik užitečných tipů při výběru obráběcích materiálů CNC

Datum vydání:2023-07-14

Compatedna vakuové odlévání a 3D tisk dvou metod výroby, široká škála materiálů je při obrábění CNC dostupná. Například plastový, kovový a plechový kov atd. Proč mohou stroje CNC stroje efektivně zpracovávat různé materiály? Protože tyto stroje dokážou zvládnout různé operace, jako je frézování CNC, broušení CNC, otočení CNC, svařování CNC, polohování, vrtání a vinutí, aby vytvořily konečné části, které potřebujete. Pro vaše prototypy CNC se stávají velmi důležitými. Různé materiál má různé vlastnosti, měli byste si vybrat ten správný materiál podle funkce částí. Například potřebujete kovové komunikace, které se používají pro auto automobilu, pak by kovový materiál měl být tvrdý, opotřebování anekonečné. Existují funkcena základě,na které jsou tyto materiály vybírány. Nyní se podívejme, které kovové materiály jsou k dispozici při obrábění CNC a jejich funkcích. , 5083 série atd. Pronad čtyřmi řadami je jejich pořadí jejich pružného pořadí: 7075 vysoký, jiné je střední, jejich pořadí tvrdosti je: 5083 jenízký, jiné je střední. Pokud tedy váš produkt zahrnuje armatury, ozubené kolanebo díly hřídele, leteckýnebo elektrické pole, můžete si vybrat hliníkový materiál. z oceli, kterou jsme široce používali, je jedna jemná ocel, druhá je uhlíková ocel. Mírná ocel je dobrá formovací a svařovací schopnost, což jenízká uhlová ocel. A uhlíková ocel se snadno stroje a svařte, je silnější a tvrdší a tepelně se ošetřuje pro různé tvrdosti. Pokud vaše prototypy zahrnují svařovánínýtůnebo architektonického průmyslu, vyberte dvě oceli. , 316.

nízkouhlíková ocel a menší odolnost proti korozi. Jsou to dobrá formaingová a svařovací schopnost a Sus 316 je větší korozi a chemická odolnostnež 304. Pokud vaše výrobky zahrnují lékařskénebo chirurgickénástroje, v oboru domácnosti, můžete si vybrat jednu znerezové oceli.

--nylon


Nylon je druh pružného plastu, jehonejvýznamnější výhodou je, že má vyšší odolnost proti opotřebenínež všechna ostatní vlákna. Tento druh produktu je široce používán, je plastnamísto oceli, železa, mědi a dalších kovů dobrých materiálů, je důležitým inženýrským plasty. Pokud vaše díly zahrnují izolátorynebo ložiska, můžete si vybrat plast. , testujte zásuvky atd. Před výrobou prototypů můžete zkontrolovat vlastnosti každého materiálu, abyste se ujistili, že vaše díly mají funkci.nebo mítnějaké díly, které je třeba udělat,neváhejtenás kontaktovat, abyste získali bezplatnounabídku!

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top