Technologie R&D řídí úspěch firmy s autozařízeními

Datum vydání:2021-03-04

1.jpg

Jiangyin Mould Plastics Group Co Ltd, výrobce automobilů se s ídlem v Jiangyinu ve východní Číně, '385;39;s provincií Jiangsu, vyrostl z malé společnosti s menším než 100 zaměstnanci velkého podniku se zaměstnanci 4,000, díky jeho úsilí o technologický výzkum a vývoj.

Společnost uvedla, že od poloviny června vyprodukovala více než pět milionů nárazníků pro globální automobilové obry.

Plánuje pokračovat v investicích do R & D zachovat si vedoucí úlohu v tomto odvětví.R & D náklady zaúčtované přibližně tři až pět procent společnosti, tj. roční prodeje více než deset milionů yuanu ($1.5 milionů) v posledních letech, mnohem vyšší než její konkurenti.Je také zapojena do 13 výzkumných projektů s vysokými školami a instituty.

" Technické inovace mají pro podniky zásadní význam pro dosažení dlouhodobého rozvoje, " řekl Cao Kebo, generální manažer Jiangyin Mould Plastics.

Založená v osmdesátých letech uskutečnila společnost v osmdesátých letech oficiální vstup na trh s zařízeními pro vozidla, když zajistila dohodu se společností SAIC Volkswagen Automotive Co Ltd o výrobě 30,000 nárazníků pro řadu Volkswagen Santana.

Dosud společnost překonala trh jako jediný dodavatel nárazníku společnosti Beijing Benz Automotive Co Ltd, společný podnik BAIC Motor Corp Ltd a Daimler AG a vyrábí 75 procent nárazníků pro BMW Brilliance Automotive Co Ltd, společný podnik mezi BMW Group a Brilliance China Automotive Holdings Ltd. Firma& 35;39;zahrnují také další významné značky, jako je SAIC General Motors Corp Ltd.

V 2015 společnost oznámila svůj vstup na zámořský trh tím, že založila továrny ve Spojených státech a Mexiku s celkovou investicí $500 milionů.Tyto dvě továrny nyní před zahájením provozu provádějí sérii testů.

Cchao připisuje úspěch společnosti& 35;39;jeho úspěch do značné míry zemi& naporce35; 39;reformní a otevírací politiku.

" Politika vyvolala boom v automobilovém průmyslu Číny& 39;39;což nabízelo mnoho příležitostí v oblasti automobilových zařízení, " Cao řekl.

" Důležitější je, že politika nám poskytla příležitost komunikovat a spolupracovat se společnostmi ze zámoří, " Cchao přidal.

Společnost právě slavila třicáté výročí tržního úspěchu ve své dceřiné společnosti Wuhan.

Burkhard Welkener, zástupce generálního manažera společnosti SAIC Volkswagen Automotive v osmdesátých letech, který byl svědkem Jiangyin Mould Plastics& Description 35;39; první dohody se SAIC před třiceti lety, byl pozván do Wuhanu, aby byl svědkem výroby pětimiliontého nárazníku vybavením vyrobeným v Německu, které sloužilo výrobní lince po třicet let.

" Byla jsem ohromena čínskými firmami& 35;39; schopnost učit se a jsem optimistická ohledně jejich budoucího obchodního potenciálu, " Welkner říkal.

Cao podporoval komunikaci a spolupráci s německými společnostmi od 2005, když Cao založil Düsseldorfské čínské centrum.

Společnost také založila technické centrum v Jiangyinu s německou firmou.Centrum zavádí moderní technologické inovace a zdroje z Německa do malých a středních podniků v Jiangyinu pro jejich technologii R & D.

Cao& 35;39;jeho vazby s Německem se datují do devadesátých let, kdy ho jeho otec poslal do Německa studovat výrobu automobilů, a zůstal tam patnáct let.


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.

Pracovní pozice: Sales Manager

oddělení: Sales Department

Telefon společnosti: +86 13430862828

E-mail: Kontaktujte nás

Mobilní telefon: +86 13430862828

webová stránka: billow.infocsb2b.com

Adresa: No. 11 Gaoxin East Road, High-tech Zone ,Jiangmen City,Guangdong ,China

Chytré telefonní hodinky, hodinky Bluetooth
Inteligentní telefon na celou obrazovku
Obývací pokoj super chladný nádrž na ryby
Dlouhé sexy řasy dámských žen
Nutriční Super Vitamin C Juice Drink
Pohodlný venkovní stůl
Vysoce inteligentní barevná tiskárna
Venkovní velký ventilátor
Premium červené víno
Velmi malý pohodlný úložný disk USB
top