Aplikace zirkonia keramiky v různých oblastech

Datum vydání:2021-09-13
nzirconia keramika mají odlišnou fyziku a fyzikální vlastnosti,nízkou tepelnou vodivost, vysokou houževnatost, vysokou teplotu tání, eroze atd., A může také zlepšitnárazovou houževnatost keramiky zirkonia, čímž se dokončí tvrzování zirkonia keramických surovin zvyšují jeho důvěryhodnost a Drivita zirkonia keramiky, která může způsobit zirkonii keramiku používanouna širokém trhu. Technologie zpevnění zirkonia keramiky byla vždy horkým spotem v výzkumu keramiky.

Nn N First všech: Přesná keramika má jedinečnou fyziku a fyzikální vlastnosti, jako je vysoká houževnatost,nízká tepelná vodivost, vysoká Teplota tání, odolnost vůči vysoké teplotě a korozi, organická chemická plasticita a duální vlastnosti, které mohou zlepšit pouze dopad přesné keramiky. Tvrdost, dokončení tvrzení surovin, a zlepšení jeho důvěryhodnosti a životnosti, může preciznostní keramiku, se stane široce používanýmnovým materiálem. Technologie tzv. Zirkonia keramiky byla vždy důležitým výzkumným předmětem zirkonia keramiky. N

n

Nedělejší: fyzikální vlastnosti zirkonia jsou velmi stabilní. Zirkonová keramika má velmi dobrou tepelnou odolnost a odolnost proti poškození při vysokém teplotě a mohou být také použity jako vysokoteplotní keramické povlaky a vysokoteplotní požární výrobky. Může být také přidán do jiných žáruvzdorných izolačních materiálů pro zlepšení zpomalení plamene keramiky zirkonia. Žáruvzdorné izolační materiály z keramických materiálů zirkoničí zahrnují hlavně: keramické díly s vodou, keramická žáruvzdorná vlákna, keramické kelímky, keramické duté kuličkové žáruvzdorné látky atd. Tyto materiály se používají především v metalurgii a silikátových průmyslových odvětvích. \\ T Podmínky, zirkonová keramika má elektrickou vodivost, zejména po přidání zahušťovadel, jeho tepelná vodivost bude vyšší a vysoká pevnost a tažnost zirkonia keramiky mohou být vyrobeny do zirkonové paliva methanol dobíjecí baterie. Kromě toho byly široce používány piezoelektrické materiály vyrobené z hlavních složek keramiky zirkonia.
I Zirkonová keramika jsou běžně používají dentální restaurování materiály a chirurgickénástroje v biomedicím poli. Zirconia keramické zuby mají dobrou transparentnost, biokompatibilitu a kvalitu. V současné doběněkteří výzkumníci úspěšně používali zirkoničité materiály, aby umělé kosti pro lékařské účely. N

. Jako strukturní složka spotřební elektroniky má zirkonia keramika silná vitalita. Zirconia Ceramics se ukázala zejména jako vynikající strukturální materiály v mnoha oblastech, jako je optická komunikace, průmysl a lékařská péče, a vstoupily do oblasti spotřební elektroniky. Pokud se chcete dozvědět více o Zirconia Ceramics, poraďte se prosím Huamin Ceramics.

N n

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Dongguan Huamin Ceramic Technology Co., Ltd
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
Dongguan Huamin Ceramic Technology Co., Ltd

Pracovní pozice: manager

oddělení: Sales Department

Telefon společnosti: +86-136-9173-1390

E-mail: Kontaktujte nás

Mobilní telefon: +86-176-7451-1727

webová stránka: huaminceramics.infocsb2b.com

Adresa: Room 106, unit 2, building 1, No. 17, headquarters 2nd Road, Songshanhu Park, Dongguan City, Guangdong Province

Chytré telefonní hodinky, hodinky Bluetooth
Inteligentní telefon na celou obrazovku
Obývací pokoj super chladný nádrž na ryby
Dlouhé sexy řasy dámských žen
Nutriční Super Vitamin C Juice Drink
Pohodlný venkovní stůl
Vysoce inteligentní barevná tiskárna
Venkovní velký ventilátor
Premium červené víno
Velmi malý pohodlný úložný disk USB
top