Vývoj inteligentní výroby vyžaduje tvrdé školení

Datum vydání:2020-07-10

Za prvé, na podnikové strategické úrovni je nutné komplexně zřídit integrační systém řízení industrializace a industrializace, podporovat integrovanou aplikaci průmyslového internetu, cloud computingu a velkých dat v celém procesu podniku R & D a design, výroba a výroba, řízení provozu, prodejní servis atd., A komplexně prohloubit aplikaci koncepce procesu strategického režimu a systému ERP, aby bylo možné realizovat inteligentní a internetový celý průmyslový řetězec.

Za druhé, co se týče konstrukce informačního systému, je nutné aktivně zřídit podnikový informační fyzický systém založený na informační a komunikační technologii Internet +, pokročilé inteligentní výrobní technologii, průmyslovém softwaru, zpracovatelském zařízení a měřícím a kontrolním zařízení. Rovněž je nutné urychlit propagaci a uplatňování řízení životního cyklu produktů, řízení vztahů se zákazníky a systému řízení dodavatelského řetězce, podporovat integraci klíčových vazeb, jako je kontrola skupiny, návrh a výroba, integrace výroby, dodávek a marketingu, obchodní a finanční sbližování a realizovat inteligentní správu a kontrolu.

Zatřetí, v R & D, je nutné prozkoumat použití internetu, mobilního internetu, 3D displeje, mobilního telefonu o2o atd. K vytvoření platformy agregace uživatelů, shromažďování potřeb přizpůsobených uživatelům, realizace společného sdílení mezi vývojáři designu v rámci podniku a mezi všemi stranami v okolí a snižování inovačních nákladů podniků prostřednictvím designu crowdsourcingu a výzkumu a výroby cloudů.


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Taizhou Yihong import and export co .,ltd
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top