PVC: Silná podpora výrobků na trhu s PVC je nyní stažena

Datum vydání:2020-11-27

 

  Nedávná domácí cena na trhu s PVC stále stoupá, od října vzrostla cena na domácím trhu s PVC, lze říci, že " lineární " Vytáhněte tu situaci. Podle údajů ze sledování Zhangyu Informace od listopadu 17, tržní cena karbidu vápníku PVC ve východní Číně vzrostla na 7,700 yuan/ton, 15% vyšší než cena na začátku října, a tržní cena ethylen PVC vzrostla na 8,100 yuan/ton, 16% vyšší než cena na začátku října. Zhongyu Informační analýza se domnívá, že hlavními faktory, které způsobují nedávné zvýšení cen PVC v Číně, jsou rostoucí ceny surovin, nedostatek nabídky na trhu a podpora celkových tržních spekulací.

 

  Suroviny aspekty: od října se domácí cena karbidu vápníku také objevují stále vyšší ceny, vnitřní Mongolsko region ve whai, WuMeng různé úrovně energie karbidu vápníku výpadky proudu vede k poklesu celkové nabídky, plus údržba nad částmi formy kompletní sady PVC zařízení, pod vlivem zvenčípři snižování objemů a řady faktorů cena karbidu vápníku od října vzrostla a ž do 27%, podle informací ze sledování Zhangyu ukazují, že od listopadu vzrostly ceny tuzemského karbidu vápníku od výšek 2019. Vzhledem k neustálému posilování cen surovin se výrobní náklady PVC stále zvyšují, takže cena se jeví jako synchronní vzestup.

 

  Na straně nabídky: vzhledem k nedávnému snížení výroby nebo vypnutí PVC zařízení ve Spojených státech, Evropě, Jižní Koreji a dalších zemích v důsledku vyšší moci a chybné funkce se objevil nedostatek nabídky na mezinárodním trhu, což vedlo k rostoucímu vývoji vývozních objednávek domácích výrobců PVC; Pokud jde o domácí trh, uvádí se, že současná provozní sazba PVC podnikového vybavení je přibližně 78%, ale kvůli příkazům před prodejem nebyly dokončeny, některé podniky se obrátily na omezené objednávky, celkový nedostatek trhu se neustále zvětšuje.

 

  Požadavky: tradiční období poptávky " zlaté devět stříbrných deset " nastartuje navazující výrobky z PVC průmyslu spolu s malou falešnou desítkou poté, co se otevře podpora navazující na doplnění zásob, ale jak se počas í ochladí, realitní průmysl postupně zeslábne, výroba PVC trubek začne postupně klesat, v kombinaci s stoupajícími cenami PVC,navazující materiální rezistence podniku stoupá k vysoké ceně.

 

  Abych shrnul, prozatím je na domácím trhu s PVC kladen značný nedostatek zásobování na trhu s surovinami, silné šoky na futures disku atd. Pod podporou dobrých zpráv je v krátkodobém trendu trhu jako celku nebo je třeba zachovat vysokou a nestálou dokončovací činnost, ale s postupným uvolněním zahraniční nabídky,Ceny PVC nadále posilují moc nebo se zhroutí, tržní transakční centrum gravitace nebo má potenciál oslabit.





 

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Dongguan Zhimian Plastic Materials Co., Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
Dongguan Zhimian Plastic Materials Co., Ltd.

Telefon společnosti: 0769-89861818

E-mail: Kontaktujte nás

Mobilní telefon: +86-13696233968

webová stránka: zhimianplastic.infocsb2b.com

Adresa: First Floor, No. 2, Lane 6, Ruilong Road, Qiantou, Dongcheng District, Dongguan city, Guangdong Pro., China

Chytré telefonní hodinky, hodinky Bluetooth
Inteligentní telefon na celou obrazovku
Obývací pokoj super chladný nádrž na ryby
Dlouhé sexy řasy dámských žen
Nutriční Super Vitamin C Juice Drink
Pohodlný venkovní stůl
Vysoce inteligentní barevná tiskárna
Venkovní velký ventilátor
Premium červené víno
Velmi malý pohodlný úložný disk USB
top