Třetí generace zkušební komory pro formaldehyd na klima

Datum vydání:2020-07-20

Co je formaldehyd?Proč se tolik lidí bojí zmínky o formaldehydu je škodlivý plyn, kromě toho, že způsobuje závratě a únavu, může také způsobit slabost paměti a chronické otravy, které je velmi škodlivé pro dýchací cestySystém.ToxickýJaterní léze mohou být také vyvolány prodlouženou expozicí formaldehydu... zejména starším,děti a těhotné ženy tyto různé druhy lidí s chabým odporem, musí věnovat zvláštní pozornost formaldehydu problému.

V našem každodenním životě se formaldehyd může nacházet v umělých lepenkových lepidlech, nátěrových hmot a jiných dekoračních materiálů, nábytku, jako jsou skříňky a dokonce i auta, takže kontrola problému formaldehydu musí začít od zdroje, počínajemateriál.Don's;39;nebojte se, Lituo instrument formaldehyd detekční klimatickou schránku, která vám pomůže!

Formaldehyd Testovací komora Klimatické zkušební komory je vhodná pro stanovení emisí formaldehydu různých panelů na bázi dřeva, kompozitních dřevěných podlah a jiných dekoračních materiálů interiéru, pro úpravu bilance teploty a vlhkosti dřeva nebo dřevních panelů a také pro detekci těkavých škodlivých plynů v jinýchstavebních materiálů.

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Dongguan Lituo Testing instruments Co., Ltd
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top