Existuje mnoho důvodů pro vyboulení baterie,nenutně problém kvality baterie

Datum vydání:2022-05-18

there je mnoho důvodů pro vyboulení baterie,nenutně problému kvality baterie

 

battery jenejkritičtější jádro složkou elektrického vozidla, známé jako

heartelektrického vozidla, při používání elektrického vozidla,někdy situace bateriové boule. Ve skutečnosti existuje mnoho důvodů pro vyboulení baterie,nenutně problém kvality baterie.""1. Kvalitanabíječky. , mnoho spotřebitelůnevěnuje pozornost kvalitěnabíječky, cogitly levné, také si koupí tutonabíječku,náklady jsou obecně jen vícenež deset juanů. Vyrobeno z podřadných materiálů a snadné poškození. Problém, ke kterému často dochází, je v tom, že baterieneotáčí lampu, když je plněnabitá, anabíjecí proudnelze upravit podle proudu baterie, což má zanásledek velké množství přeplněných baterií. Poněkolika přeplněných bateriích bude baterienaplněna bubnem. N2. Problém časunanabíjení. 

elektrické vozidlo Baterie Nabíjení obecněnepřesahuje 8 hodin a mnoho uživatelů elektrických vozidel, aby se usnadnilo, často přesnocnabíjení, dobanabíjení často vícenež 12 hodin, aněkdy dokonce proto, že dokonce proto, že Zapomenuté dobynabíjení často vícenež 20 hodin, tento druh baterie musí způsobit velké poškození.n

3. Problém odpovídajícínabíječky. Aleněkteří uživatelé elektrických vozů jsou v procesu používání, často smíchaní s používáním, snabíjecínabíjecí baterie 60 V, 48 V se mánabíjet 20 AH 12 AHnabíječka baterie, Chargingnapětí a proud Nespráva samozřejmě povede k přesunu a vyboulení baterie. Používejte často rychlénabíjecí stanice. Na druhé straně vysoký proudovýnabíjení stanic s rychlýmnabíjení vede k vážnému úniku plynu a ztrátě baterií vody. Dlouhé použití je také důležitým důvodem pro spláchnutí baterie. Kvalita baterie. , a představuje pouze asi 5%normálního důvodu šoku, takže pro kvalitu baterie vede k poměru plnění bubnu je jen velmi málo, ale bez ohleduna to, jaký důvod způsobuje bubennabitý baterií, ale často je baterie vinu. some použití do půl rokuna bubnu baterie, podle zkušeností 99%není způsobena problémy s kvalitou baterie.As průmyslový produkt, který potřebuje poté sales služba, jenormální mít problémy. Ať už je baterie vyboulenánebonedaleko, jsou to všechny problémy, snimiž se může setkat při používání baterie elektrického vozidla. Měli bychom mít dobrý přístup, abychom jim čelili. bude zodpovědný v souladu s příslušnými standardy posales k provedení po služběsales,nebojte se.

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • DONGGUAN CZ NEW ENEERGY TECHNOLOGY CO.,LTD
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top