Toto chytré hodinky by mohly změnit životy lidí s diabetem

Datum vydání:2020-07-23

Některé oblasti přenosné technologie se snaží najít nějaký účel.

Nejjasnější je smartwatch, který se stále běžně používá jen pro sledování fitness a telefonní oznámení.

Modano.   pracuje na jednom z více život-měnících použití pro uživatele, zcela neinvazivní sledování glukózy pro lidi s diabetem.

Společnost nedávno získala další milion dolarů na financování a plánuje mít funkční prototyp do konce 2021.

Movano delu8217; specifický hák není jen to, že nevyžaduje žádný prst nebo kanylu k získání čtení, ale to přichází ve form ě hodinky.

Momentálně jsou k dispozici pouze vyobrazení zařízení.Nicméně, tohle jasně ukazuje, že Movano chce, aby to byly hodinky, které můžete nosit pořád.

Pásek vypadá jako z nerezové oceli Milanské smyčky Apple Watch.Jeho vzhled je daleko od dalšího rival a, jako je GlukoWise, který vypadá spíš jako zařízení na bodnutí prstem.

Budete prostě nosit hodinky, a pak můžete sledovat vaše krevní glukózy přes den na zápěstí, nebo v aplikaci na telefonu.

Žádné další nepříjemné testy na píchání prstů, žádná pravidelná replace& 35; 101;výměna monitorovacích náplastí na paži.

Nejdůležit ější otázka: jak to funguje?

Nositelný Tech Desut8217; s nejvíce titulek-popadání řešení pro sledování glukózy je inteligentní kontaktní čočky, která používá hladiny glukózy ve vaší slzné tekutině odhadnout hladinu glukózy v krvi.

Google pracoval na jednom z nich s Novartis až do pozdního 2018, kdy byl projekt v plechovkách, protože výsledky nebyly dostatečně blízko k těm, které v krvi glukózy.

Movano Desut8217s přístup má méně sci-fi vzduchu, ale není méně závislé na technologii.Používá radiové vlny s nízkou energií k detekci změn glukózy v krvi, čímž odstraňuje potřebu malé trubice (kanyly) používané v aktuálně dostupných soustavných systémech sledování glukózy.

s8220; Glukosa má specifické elektrické a fyzické vlastnosti, které lze detekovat RF energií, " Říká Movano zakladatel a výkonný ředitel Michael Leabman.

" Když se podíváte na vodu s olejem v ní, můžete viditelně vidět olej na vodě, protože světlo se ohne a odráží jinak v ropě a vodě.Podobné účinky se vyskytují s glukózou ve Vaší krevní cévě a lze je měřit pomocí RF.8221;

Několik studií v malém měřítku prozkoumalo životaschopnost tohoto typu monitorování RF.A   publikovaný dokument   V časopise Infrarad, Millimeter a Terahertz Waves v 2018 byla úspěšná identifikace hřebu v praseti, které bylo podáno glukózové injekci, například za použití 58 s okrskem 8211; 62 GHz vlny.

Každý z těchto experimentů používá jiný frekvenční pásmo pro analýzu změn glukózy.Ale náznaky jsou přinejmenším slibné.

Učinit koncept skutečným

Úkolem je nyní snížit tuto technologii na stupnici, která promění koncept Movano 8217; v realitu.

V této fázi se naše současné zaměření zmenšuje, abychom zajistili, že je odliv 8217; s nízkou energií a velikostí, která by se vešla do nositelného.V tandemu, we desk 8217; re optimalizace našich algoritmů tak, abychom mohli získat přesné údaje o lidech všech věkových kategorií, typů těl a etnik, aby se dostal povolení FDA,[8221; říká Leabman.

Movano má před sebou docela velký úkol, jako relativně malý start-up s $27 milionem financí do současnosti.

Zkušenosti s Leabman Prote8217; jsou však spíše založeny na technické, než lékařské stránce.

JOS8220; V uplynulých dvaceti+ letech jsem vybudoval čtyři podniky spolu s některými klíčovými členy strojírenského týmu Movano J8217; s, kteří použili různé RF řešení pro řešení velkých problémů elegantně a efektivně,,8221; říká Leabman.

Úvodní vidění, když jsme před dvěma.5 lety založili společnost, bylo vytvořit platformu, která by mohla být použita pro různé zdravotní aplikace, včetně sledovacích senzorů kolem domu a sledování životních funkcí z lidského těla.

" Když jsme si uvědomili, jak povzbudivé jsou naše první výsledky z měření glukózy, stejně jako jak všudypřítomná diabetes je, rozhodli jsme se soustředit na rozvoj našeho CGM, abychom mohli co nejvíce zapůsobit a zlepšit životy milionů lidí s cukrovkou a náchylností.(8221;

Odhadovaný 9.4% amerických dospělých mají cukrovku, a 33.9% mají náchylnosti, podle Národního institutu pro diabetes a zažívací a ledvinové choroby (NIDDK).

Movano doufá, že bude mít funkční prototyp, který může být použit pro FDA zkoušky do konce 2021.


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Shenzhen Jieyuanda Watch technology Co., Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
Shenzhen Jieyuanda Watch technology Co., Ltd.

Pracovní pozice: Business manager

oddělení: Trade department

Telefon společnosti: +86 0755-85269326

E-mail: Kontaktujte nás

Mobilní telefon: +86 13537639865

webová stránka: jieyuandawatch.infocsb2b.com

Adresa: 4th Floor, Block A, Jinxingpeng Industrial Park, Dashan Village, Dashan Community, Guanlan Street, SZ, China.

Chytré telefonní hodinky, hodinky Bluetooth
Inteligentní telefon na celou obrazovku
Obývací pokoj super chladný nádrž na ryby
Dlouhé sexy řasy dámských žen
Nutriční Super Vitamin C Juice Drink
Pohodlný venkovní stůl
Vysoce inteligentní barevná tiskárna
Venkovní velký ventilátor
Premium červené víno
Velmi malý pohodlný úložný disk USB
top