Tipy, jak používat jasný přenosový papír

Datum vydání:2022-12-08

1. Skládá se jasný přenosový papír

if, pokud chcete umístitnebo použít vinylový design, tento trik vám pomůže snadno dosáhnout. Většina lidí to dělá odloupnutím designuna jasném přenosovém papíru a jeho vložením přímo do t-shirt, kterou chtějí tisknout. Můžete však zestárnout jeden okraj podpory papíru, abyste se ujistili, že je odhalena pouze lepicí strana designu. uvíznutí. Pokud jste si jisti polohou, kterého chcete dosáhnout, můžete Gna okraj exponované designu dopředu. Můžete použít železo, jak obvykle dokončíte práci. Všimnete si, že jakmile jej stisknete, jasný přenosový papír se hladce opírá o podložku, což usnadňuje proces podávání.

2. Opětovné přenosové pásky

younám může sdělit přenosovou pásku tolikrát, kolikrát chcete. Čistý přenosový papír můžete dokonce použít asi čtyřikrát. Až příště vytáhnete design z jasného přenosového papíru,nevyhazujte jej. Může vám to pomoci v dalším projektu.-

3. Přinášejí přenosovou pásku při aplikacina zakřivené povrchy

Phen pomocí čirého přenosového papíruna površích, jako jsou pohárynebo hrnky, jenejlepší, pokud odstřihnete přenosovou pásku tak, aby vaše práce vypadala úhledně a jednoduše během celého procesu. Platí také při převzetí designu z rovného povrchuna zakřivený povrch. Pokud se vámnepodaří postupovat, existuje vysoká šance, že to může způsobit vráskání vinylového designu. zabránit výskytu záhybů a vzduchových bublin. Kromě toho, pokud odříznete přenosovou páskou mezi vinylem, usnadní vám zakřivení designuna zakřiveném povrchu.

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Suzhou Huarong Paper Products Co., Ltd
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top