Vakcíny by mohly být hotové příští měsíc.

Datum vydání:2021-01-25

Vakcíny by mohly být hotové příští měsíc.

 

Pfizer a BioNTechu mohou začít příští měsíc dodávat své vakcíny COVID-19, řekl úředník společnosti, což zakončuje povzbudivý týden, v němž vícenásobní vývojáři vakcín zveřejnili pozitivní výsledky pokusů.

Závěrečné údaje ze třetí fáze takzvané vakcíny Pfizer naznačují, že léčba je 95 procentuálně účinná při prevenci infekce a nezpůsobuje žádné závažné nežádoucí účinky.Farmaceutické společnosti stojící za vakcínou --Pfizer se s ídlem ve Spojených státech a Německo& 35;39;s BioNTechem & budou do několika dnů sdílet své výsledky s globálními regulátory drog.

 

 

Čistá energie hlavní zaměření energetických společností

 

State Power Investment Corp, jeden z China& 35;39;s nejlepšími pěti generátory energie, plánuje zvýšit svou instalovanou kapacitu na více než 220 gigafts by 2025.

Z toho, více než 60 procent by byla čistá energie, řekl jeho nejvyšší výkonný.

Čína se zavázala dosáhnout svého vrcholu emisí oxidu uhličitého o 2030.Snaží se také dosáhnout uhlíkové neutrality do 2060.let.SPIC tedy vybuduje stabilní, bezpečný a hospodárný systém čisté energie založený na komplementárním multienergetickém mixu vodní energie, větrné energie, fotovoltaického a energetického úložiště v Číně dlouhodobě, řekl Qian Zhimin, předseda Pekingské skupiny se sídlem v Pekingu.

 

 

    Baidu dále stepuje livestreaming

 

Baidu Inc oznámila v úterý, že získá Joyy Inc& 35;39;video-based entertainment livestreaming business v Číně za $3.6 miliardu v hotovosti, krok, který bude označit vyhledávač giant& 35;39;poslední foraye do rychle rostoucího on-line videa a livestreaming segmentu, a diverzifikovat zdroje příjmů mimo své hlavní vyhledávací podnikání,Podle odborníků.

Dohoda zahrnuje RR mobilní aplikace,YY.comwebové stránky a YY PC, mimo jiné.Uzavření transakce podléhá určitým podmínkám a očekává se, že se uskuteční v první polovině 2021, řekl Baidu.

 

   

AI hostí palivo China& yet35; 39;s livestream shopping boom

 

V posledních letech si čína& 35;39;v online prodejnách a značkách stále více najímají osoby ovlivňující sociální média s velkým fanouškem nebo profesionálními prodejci, kteří pomáhají propagovat své výrobky prostřednictvím livestreamingu.Zatímco streamer prezentuje produkty, produktové odkazy a poukazy se objeví na obrazovce pro diváky.

Hlavní online nákupní platformy země& 35;39;JD.comOba spustili své vlastní platformy, Taobao Live a JD Live, což podnítilo trend živého proudění e-commerce.


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Foshan Kaili Trading Co., Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
Foshan Kaili Trading Co., Ltd.

Pracovní pozice: Export Manager

oddělení: Export Dept.

Telefon společnosti: +86 13760914347

E-mail: Kontaktujte nás

Mobilní telefon: +86 13760914347

webová stránka: firedoor.infocsb2b.com

Adresa: Longgao Road, Jiujiang Industrial Park, Jiujiang Town, Nanhai District Foshan

Chytré telefonní hodinky, hodinky Bluetooth
Inteligentní telefon na celou obrazovku
Obývací pokoj super chladný nádrž na ryby
Dlouhé sexy řasy dámských žen
Nutriční Super Vitamin C Juice Drink
Pohodlný venkovní stůl
Vysoce inteligentní barevná tiskárna
Venkovní velký ventilátor
Premium červené víno
Velmi malý pohodlný úložný disk USB
top