Které CNC strojírenské služby pomáhají podpořit úspěch výroby?

Datum vydání:2022-08-20

Když myslíte na CNC obrábění, pravděpodobně myslíte na přesné obrábění. složité části. Opakovatelnost. rychlost.


Nicméně, považujete inženýrské znalosti?


Měl bys! Neuvěřitelnou hodnotou práce se správnou CNC dílnou je inženýrství, které řídí celý výrobní proces. Od návrhu až po balení si zasloužíte kompletní CNC inženýrské služby.


Silný inženýrský tým na straně strojní dílny zajišťuje, aby projekty CNC obrábění byly provedeny správně-poprvé a pokaždé. Samozřejmě, důkladné inženýrství zaujme klienta. Ale co je důležitější, má za následek díly, které důsledně splňují nebo překračují specifikace.


Design ze zkušeností. Spolupráce je úspěšná.

OEM ve výrobě jsou pod tlakem, aby rychle našli správné díly. Pro odborníky na CNC obrábění to často znamená poskytnout CNC inženýrské znalosti bez nutnosti trávit čas analýzou a testováním více možností. Jinými slovy, vědět, jak navrhnout a postavit něco, co funguje poprvé.


Neexistuje žádná náhrada osobních zkušeností. Většina CNC inženýrů začíná jako CNC operátoři a odtud rozvíjí svou kariéru. Díky zkušenostem s výrobou v zadní kapse mohou inženýři vytvářet konstrukce, které optimalizují nosnou kapacitu a řídí procesy s vestavěnými-v účinnosti. Partneři jako tenhle-se zkušenými inženýry, kteří kladou velký důraz na ochranu chyb a výkonné nástroje-často přináší skvělé výsledky.


Navrhnout celý výrobní proces

Ano, vysoko.-Konec CNC inženýrských služeb zahrnuje porozumění a manipulaci s drobnými detaily, které mohou projekt vykolejit. Zahrnují také prohlížení celého výrobního procesu od koncepce až po konstrukci.


Skuteční odborníci-Týmy inženýrů od pracovních přípravků až po finální balení-ovlivňovat každý krok procesu. Některé se specializují na nástroje, některé konstrukční přípravky a některé programy CNC strojů.


CNC inženýrské služby

Konstrukce upevnění

Výroba upevnění: Obrábění a montáž

Nástroje

programování

zpracování

Balík 

Další specializované inženýrství: Zkoušky zátěže, Montáž, Automatizace

Tyto kompetence a osvědčené procesy dokončí práci správně včas. Jakmile je projekt předán prodejním týmem, míč rychle přejde do procesu návrhu podobného tomuto:


Inženýrský návrhový proces

Práce jsou udělovány.

Projekty a plány jsou zadávány do systému plánování podnikových zdrojů (ERP) a komunikovány novým pracovním týmům.

Spusťte iterace programu a přiřazujte úkoly, od inženýrského návrhu až po proces kvality.

Vytvářejte procesní trasy, včetně výběru pracovních center a plánování.

Designová práce je hotová. Kvalitní týmy pracují paralelně.

Uspořádejte schůzku s rozšířeným plánováním kvality produktů (APQP), kde si můžete přezkoumat návrh a zpracování a přezkoumat všechny podrobnosti.

Projekt je uvolněn do produkce. CNC programátoři a nástrojoví inženýři úzce spolupracují s výrobním oddělením, aby každý projekt proběhl hladce.

Někdy, u velkých partnerských projektů, inženýrský tým pracuje s prodejním týmem brzy na kontrole tisků, vytváření konceptů a doporučení strojů. Navíc inženýrský tým úzce spolupracoval se slévárnou na vyřešení detailů.


Všechno se snažte o kvalitu

Některé CNC inženýrské služby se mohou na první pohled zdát jako přehnané, ale to' To, co odlišuje skvělého partnera CNC obrábění. Například dílna může používat hydrauliku na přípravcích pro konzistentní automatizované uchycení práce. Hydraulické komponenty přidávají náklady, ale jejich rychlost a opakovatelnost jsou daleko lepší než ruční pracovní držení, takže stojí za to dlouho-termín, vysoký-kvalita a konzistentní výroba.


Další příklad: Mnoho procesů má chybu-vestavěná kontrola. Pokud je to možné, jsou zahrnuty svorky, které zabrání nesprávné montáži, což znamená, že jsou navrženy tak, aby zasahovaly do dílů, které jsou nesprávně umístěny, takže nelze je upnout. Snímání se používá v případě, že jsou součásti příliš symetrické, aby se zabránilo mechanické nesprávné montáži. Snímání zvyšuje dobu cyklu stroje, ale poskytuje přesná měření pro zajištění správné orientace dílů.


Jdeme"vše v"K kvalitě patří také poskytování klíčové dokumentace pro všechny výrobní procesy. Co je kryto? Návody k nastavení, nakládání, odstraňování, zátěžovému testování a balení pomáhají zajistit, že každý obsluha, bez ohledu na zkušenosti, může práci správně a efektivně provádět. Kromě výroby navrhují některé obchody přípravky CMM pro každou část, aby byla zajištěna opakovatelnost.


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Dongguan Ruixin Precision Machinery Co. LTD
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
Dongguan Ruixin Precision Machinery Co. LTD

Pracovní pozice: Business Development Manager

oddělení: Business Section

Telefon společnosti: +86-0769-85536862

E-mail: Kontaktujte nás

Mobilní telefon: +86-13619085530

webová stránka: rxcncmilling.infocsb2b.com

Adresa: You An, No.4, West First Street, Xingfa South Road, Wusha Liwu Sixth Industrial Zone, Chang \'an Town, Dongguan City

Chytré telefonní hodinky, hodinky Bluetooth
Inteligentní telefon na celou obrazovku
Obývací pokoj super chladný nádrž na ryby
Dlouhé sexy řasy dámských žen
Nutriční Super Vitamin C Juice Drink
Pohodlný venkovní stůl
Vysoce inteligentní barevná tiskárna
Venkovní velký ventilátor
Premium červené víno
Velmi malý pohodlný úložný disk USB
top