Proč červené 160; světlé stěny 160; terapeutická zařízení speci64257;obvykle používají 630nm, 660nm a 850nm vlnové délky?

Datum vydání:2020-09-07

Různé výzkumné projekty podporovaly léčbu některých nemocí na různých vlnových délkách.Obecně se věří, že vlnové délky mezi 625 nm a 900 nm jsou nejúčinnější pro hojení ran a dalších kožních podmínek.Na spodní straně, 630nm a 660nm se zdají být oblíbené.Při delších vlnových délkách jsou nejvýhodnější 850nm a 8880nm.

Studie Chicagské univerzity zjistila, že průměrná vlnová délka lidské buněčné tkáně je mezi 600nm a 720nm, přičemž 660nm je středem.660nm je lepší než jakákoli jiná frekvence, protože je blíže k rezonanční frekvenci buněčné tkáně, která umožňuje absorbovat lépe v hemoglobinu.Tohle je červená bílkovina zodpovědná za přenos kyslíku v naší krvi.Mitochondrie může snadno absorbovat červené světlo s vlnovými délkami 630nm a 660nm, které se zhruba kryje s absorpčním vrcholem cytochromu c oxidázy (c ílem fototerapie).

Metabolická funkce mitochondrie je obvykle omezena biologicky účinnou molekulou zvanou oxid dusnatý, která se váže na cytochrom c oxidázu a zabraňuje jí používat kyslík.Červené světlo štěpí molekulu tak, aby cytochrom c oxidáza obnovila svou energeticky generovanou metabolickou funkci.   Použít pulzující nebo kontinuální světlo k uzdravení a zmírnění bolesti hlouběji.

Bylo zjištěno, že když jsou LED světla pulzuje, tělesná tkáň se může léčit rychleji.Když neustále praskne, uklidní buňky a sníží bolest.Když je jednofrekvenční pulsní světlo ozářeno na buňku, bude stimulovat buňku, aby začala produkovat více protein ů, než je normální, takže se buňka zahojí rychleji.I když je LED zdroj světla odstraněn, buňky budou i nadále léčit.Oproti pulzujícímu světlu, které je nejvhodnější pro hojení, kontinuální, stabilní paprsek může eliminovat/snížit bolest, snížit zánět, a uvolnit svalovou tkáň.

Co již tento výzkum uzavřel?

Účelem lékařského výzkumu o dané léčbě, která prokázala přínos prostřednictvím zkušeností nebo dokonce anekdot, je pochopit, jak a proč vytváří pozorování.Ze všech studií, které jsem zkoumal, jsou méně kontroverzní studie založeny na pozorování lidí.

Jedná se o účinky červeného světla na bolest kloubů, jako je tendenopatie, osteoartróza, karpální tunel syndrom, a muskuloskeletální onemocnění.I v těchto případech výsledky ukazují, že terapie má potenciálně středně prospěšné účinky.Pokora znamená, že meta-analýza účinků červeného světla na osteoartrózu naznačuje, že to může pomoci v krátkodobé úlevy od bolesti kloubů a ranní tuhost, ale k ničemu.

Ukazuje také některé slibné adjuvantní léčebné účinky, které mohou být použity pro mimoobličejové pooperační zotavení.

rd_linkable_red_light (6).jpg


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Red Dot Led Lighting Co.,Ltd
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
Red Dot Led Lighting Co.,Ltd

Pracovní pozice: email:marketing(at) reddotled.

oddělení: sales

Telefon společnosti: +86 0755-27802682

E-mail: Kontaktujte nás

Mobilní telefon: 18902854815

webová stránka: reddoled.infocsb2b.com

Adresa: 3th Floor, Block 4, Huangpu Zhengfeng Industrial Park,Shajing street,Baoan district,Shenzhen City,Guangdong Province,China

Chytré telefonní hodinky, hodinky Bluetooth
Inteligentní telefon na celou obrazovku
Obývací pokoj super chladný nádrž na ryby
Dlouhé sexy řasy dámských žen
Nutriční Super Vitamin C Juice Drink
Pohodlný venkovní stůl
Vysoce inteligentní barevná tiskárna
Venkovní velký ventilátor
Premium červené víno
Velmi malý pohodlný úložný disk USB
top