Proč se během injekce plísní vypouštět plyn, jaký je dopad

Datum vydání:2022-10-25

first ze všech musímenejprve pochopit, žee Generovaná pára je hlavně distribuována. Bubliny generované akumulací vzduchu v dutině jsou často distribuovány v částinaproti bráně. Bubliny generované rozklademnebo chemickou reakcí v plastové surovině jsou rozloženy podél tloušťky plastové části. Bubliny generované odpařováním zbytkové vody v plastové surovině jsounepravidelně distribuoványna celou plastovou část. Plyn se často vyrábí v injekčních formách a může souviset snásledujícím:  1. Vzduch uložený v licím systému a dutině formy.  2. Některé suroviny obsahují vlhkost, kteránení odstraněna sušením, a jsou odpařeny do vodní páry při vysokých teplotách.  3. V důsledku vysoké teploty během vstřikování seněkterénestabilní plasty rozkládají a generují plyn.  4. Plyny tvořené těkatostínebo chemickou reakcí určitých aditiv v plastových surovinách. Špatný výfuk injekční formy také způsobuje problémy plastových dílů. Hlavní výkon jenásledující:  in Proces injekce formování, taveninanahradí plyn v dutině. Pokud plynnení v čase vybírán, bude plnění taveniny obtížné, což povede knedostatečnému objemu injekce k vyplnění dutiny. Nadměrné odstraňování plynu vytváří vysoký tlak v dutině a proniká do vnitřku plastu v určitém stupni komprese, což způsobuje kvalitní vady, jako jsou dutiny, póry, textura a stříbrné pruhy.
zmkm-800_800 (36).jpgdue k vysoké kompresi plynu, Teplota v dutině prudce stoupá, což způsobuje rozklad a spalování okolní taveniny, což způsobuje lokální karbonizaci a spálení plastové části. Vyskytuje se hlavněna křižovatce dvou taveninna přírubě brány. Plynnení dobře odstraněn, takže rychlost taveniny vstupující do každé dutiny je odlišná, takže se snadno vytvoří značky průtoku a fúzní značky a mechanické vlastnosti plastových částí jsou spuštěny.  

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Shenzhen Jieer Drilling Technology Co., Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
Shenzhen Jieer Drilling Technology Co., Ltd.

Telefon společnosti: +8613148507537

E-mail: Kontaktujte nás

Mobilní telefon: +8613145807537

webová stránka: jieerzuan.infocsb2b.com

Adresa: 103,5th Building,D Zone, Emerging Industrial Park,Shutianpu Community,Matian Street, Guangming New District,Shenzhen,China

Chytré telefonní hodinky, hodinky Bluetooth
Inteligentní telefon na celou obrazovku
Obývací pokoj super chladný nádrž na ryby
Dlouhé sexy řasy dámských žen
Nutriční Super Vitamin C Juice Drink
Pohodlný venkovní stůl
Vysoce inteligentní barevná tiskárna
Venkovní velký ventilátor
Premium červené víno
Velmi malý pohodlný úložný disk USB
top