Senzory používané v zařízení internetu věcí (IoT)

Datum vydání:2022-07-15
Internet of Things vytvořil mnoho inteligentních inovativních aplikací, jako jsou inteligentní města, inteligentní zemědělství, inteligentní továrny atd. Jak jsou propojeni? Klíčem je skutečná sběr a analýza dat s použitím různých typů senzorů. Hraje klíčovou roli při výrobě internetu věcí. Technologie senzoru inovuje rychlým tempem. Senzory detekují externí informace anahrazují je signály, které lidé a stroje mohou rozlišit.

-Sensor Technology v internetu věcí umožňuje shromažďovat data v téměř jakékoli situaci. Například používáme senzory v lékařském, ošetřovatelství, průmyslu, logistice, dopravě, zemědělství, prevenci katastrof, cestovního ruchu, regionálního podnikání atd. Jinými slovy, trh stále vyvíjí různé senzory, protože dopad role, kterou v těchto oblastech hrají, stále roste. Kategorie: Senzor teploty, senzor tlaku, senzor blízkost, akcelerometr a gyrosér, infračervený senzor, optický senzor, senzor plynu, senzor kouře.

1. Senzor teploty


temperature senzory smysl a měří teplotu a přeměňte jejna elektrické signály. Hrají vlivnou roli v životním prostředí, zemědělství a průmyslu. Například tyto senzory mohou detekovat teplotu půdy, která je prospěšná pro produkci plodin. Existuje mnoho druhů teplotních senzorů pomocí termistorů NTC, detektorů teploty odporu, RTD, termočlánků a teplotních rozdílů. Jsou efektivní, snadno se instalují a spolehlivě reagujína lidskou činnost. RTDS studuje vztah mezi kovem a teplotou, protože odpor zařízení je úměrný teplotě.

2. Tlakový senzor

IOT_news.jpg

3. Přistupovat ke senzoru

4. Senzory akcelerometru a gyroskopu

5. Infračervený senzor

6. Optický senzor

7. Senzor plynu

8. Senzor kouře

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • GUANGDONG XINSHIHENG TECHNOLOGY CO.,LTD
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top