co by mělo dávat pozor na konstrukci vstřikovacích lišt

Datum vydání:2021-02-27

Konstrukce a výroba plastů jsou úzce spjaty se zpracováním plastů.Úspěch nebo selhání zpracování plastové plísně závisí do značné míry na efekt konstrukce plísně a kvality výroby plísní, a plastové plísně design je založen na správné plastové konstrukce výrobku.



stěna 12288;stěna 12288; konstrukční prvky, které se mají při návrhu plastových forem zvážit, jsou:

1409780.jpg

Rozlučovací plocha, tj. kontaktní plocha wher&=101; konkávní plíseň a konvexní plíseň spolupracují při uzavření formy.Výběr jeho umístění a formy je ovlivněn faktory, jako je tvar a vzhled výrobku, tloušťka stěny, metoda tvarování, post-zpracování technologie, typ plísně a struktury, demolační metoda, a lití konstrukce stroje.



Deska 12288;stěna 12288; Strukturální díly, tj. posuvníky, nakloněné vršky, rovné horní bloky atd. komplexních forem.Konstrukce konstrukčních částí je velmi kritická, souvisí s životností plísně, zpracování cyklu, náklady, kvalita výrobku, atd. Proto, navrhování základní struktury složité plísně vyžaduje projektant, aby měl vyšší komplexní schopnost, a snaží se být jednodušší, odolnější, a hospodárnější.Design.



Deska 12288; Přesnost formy, tj. zamezení jam, přesné umístění, vodicí tyče, polohovací kolíky, atd. Umístění systému je spojeno s kvalitou vzhledu výrobku, kvalitou plísně a životností.Podle různé struktury plísně jsou vybrány různé metody určování polohy.Kontrola přesnosti polohy závisí hlavně na zpracování.Umístění vnitřní formy je především považován projektant navrhnout rozumnější a snadno nastavitelné umístění cesty.


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top