4 důvody, proč byste měli používat terapii červeným světlem

Datum vydání:2020-09-02

Červená světelná terapie (RLT) čelit kožním problémům pomocí nízké vlnové délky červené světlo řešit kožní problémy.Mnoho odborníků se domnívá, že to může přesně pomoci zlepšit kožní podmínky, jizvy, a známky stárnutí, včetně vrásek a věkových skvrn.

Níže je seznam funkcí červeného světla pro vaše reference.

První.   Zlepšení zdraví pokožky

Dva.   Zlepšení akné

Tři.   Léčení ran

Čtyřko.   Vlasy rostou

První.   Zlepšení zdraví pokožky

Jako studie v časopise   Semináře v kožní medicíně a chirurgii   body, mitochondrie buněk v kůži by mohlo   absorbuje tyto světelné částice, které   je užitečné pro   buňky   do   produkuje více adenosintrifosfátu a že   je zdroj energie pro buňky.   Mnoho odborníků připisuje pozitivní výhody RLT této funkci.    

Mnohé studie ukázaly, že tato léčba je slibná, ale rozsáhlejší klinické studie u lidí pomohou identifikovat potenciální aplikace RLT.

Potenciál použití RLT jako metody omlazení pokožky přitahuje mnoho zvýzkum.RLTmůže pomoci kůži omlazení pomocí:

uzel 183;   Zlepšit strukturu obličeje a snížit jemné linky

uzel 183;   Snížit závažnost vrásek

uzel 183;   Chraňte buňky před poškozením

uzel 183;   Zvýšit mRNA v buňkách, což pomáhá stimulovat buňky

uzel 183;   Zvýšit produkci kolagenu v kůži a učinit kůži elastický

uzel 183;   Zvýšit produkci fibroblastů, které přispívají k produkci kolagenu a dalších tkáňových vláken

uzel 183;   Zvýšení krevního oběhu a oběhu mezi tkáňovými buňkami

Collagen je druh dlouhořetězcové aminokyseliny, která je nejrozšířenějším proteinem v lidském těle.Je zodpovědný za elasticitu kůže, posilující vlasy a udržování v pořádku pojivové tkáně.Ve skutečnosti kolagen představuje 30% těla& 35;39;s celkovou bílkovinou a 70% kůže.

Všechny organismy musí zprovoznit ATP buňky a přežít.Téměř všechny organismy se spoléhají na přirozené světlo, aby poháněly proces našich buněk každý den.Červené a téměř infračervené vlnové délky přirozeného světla stimulují mitochondrii v buňkách, které jsou zodpovědné za absorpci světla, kyslíku a potravy, kterou jíme, a přeměňují je na energii dostupnou našemu tělu prostřednictvím dýchání buněk.

Červená světelná terapie může obnovit zdravou funkci buněk a stimulovat tvorbu kolagenu, což je důvod, proč tolik lidí zažívají kožní a anti-stárnutí účinky červené světlo terapie.

2.Zlepšení akné

Červená světelná terapie snižuje akutní a chronický zánět zvýšením průtoku krve do poškozených tkání a v mnoha klinických studiích se zjistilo, že léčba červeným světlem může zvýšit tělesnou aӓ39;antioxidační schopnost.Přirozený protizánětlivý účinek této terapie červeným světlem, odhalený v jedné studii za druhou, je klíčem k omlazení kůže a zlepšení vzhledu.

Jak přezkum v   Semináře v kožní medicíně a chirurgii   také poznamenává, fototerapie je potenciální možnost léčby akné vulgaris.

Sluneční světlo může změnit chování mazových žláz.Sebaceózní žlázy produkují maz, který dokáže ucpat póry a způsobit akné.Červené světlo může pomoci uvolnit hyperaktivní žlázy.

Problém je   že mnoho lidí má se slunečním zářením je, že   přichází s expozicí silné   UVA a UVB paprsky, které mohou vést k dalším kožním problémům s postupem času.To   mohl   být závažné a může zahrnovat rozvoj   rakovina kůže.

Ať se používá samostatně nebo v kombinaci s jinými léky, jako je modré světlo, RLT je potenciálně účinná léčba akné vulgaris.Světlo může proniknout do kůže, ovlivňuje sekrece kůže a snižuje zánět a podráždění v oblasti.

3.Léčení ran

Bylo prokázáno, že lehká terapie urychluje opravu tkání, snižuje velikost rány a urychluje uzavření rány, stejně jako jiné prospěšné účinky.

  Bylo prokázáno, že tyto mechanismy podporují hojení kožních ran a také snižují bolest související s procesem hojení.RLT   je určen k použití pro hojení kožních ran, které se vztahují k ošetření povrchových ran na vnější 2mm kůže a včetně normálního, akutního pooperačního a chronického hojení ran včetně diabetických vředů

Výzkum z časopisu   Anais Brasileiros de Dermatologia   zdůrazňuje skutečnost, že světelná terapie může pomoci léčit rány v několika způsoby,   jako následující:

uzel 183;   zvyšující se užitečné fibroblasty v kůži

uzel 183;   zvýšení produkce kolagenu v kůži

uzel 183;   snížení zánětu v buňkách

uzel 183;   stimulace nových krevních cév k vytvoření, které lékaři nazývají angiogeneze

4.Růst vlasů

Vysoce kvalitní LED fototerapie zařízení může poskytnout vaší kůži bezpečnou koncentrovanou vlnovou délku přírodního světla bez výroby chemikálií, ultrafialových paprsků, nebo nadměrného tepla.Tyto červené a téměř infračervené vlnové délky světla, podobné přírodnímu slunečnímu záření, stimulují mitochondrii v buňkách, snižují oxidační napětí a zvyšují krevní oběh, takže vaše tělo může generovat více jádrové energie k napájení samo.

RLT zvyšuje účinnost energie v celém těle, zlepšuje tělesnou funkci, urychluje hojení a snižuje zánět a bolest.Dermální papilární buňky hrají důležitou roli v regulaci pohybu vlasů a růstu

Studie zveřejněná v časopise o kosmetické a laserové terapii   Zkoumal účinek nízkého světla na lidi s alopecií.

Studie zjistila, že lidé, kteří obdrželi RLT, zlepšili hustotu vlasů ve srovnání s těmi v kontrolní skupině.

Autoři poznamenávají, že účinek byl prospěšný, když lidé aplikovali světlo ve vlnových délkách 65 nanometrů (nm) a 80m m.

RD1500_body_therapy.jpg



Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Red Dot Led Lighting Co.,Ltd
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
Red Dot Led Lighting Co.,Ltd

Pracovní pozice: email:marketing(at) reddotled.

oddělení: sales

Telefon společnosti: +86 0755-27802682

E-mail: Kontaktujte nás

Mobilní telefon: 18902854815

webová stránka: reddoled.infocsb2b.com

Adresa: 3th Floor, Block 4, Huangpu Zhengfeng Industrial Park,Shajing street,Baoan district,Shenzhen City,Guangdong Province,China

Chytré telefonní hodinky, hodinky Bluetooth
Inteligentní telefon na celou obrazovku
Obývací pokoj super chladný nádrž na ryby
Dlouhé sexy řasy dámských žen
Nutriční Super Vitamin C Juice Drink
Pohodlný venkovní stůl
Vysoce inteligentní barevná tiskárna
Venkovní velký ventilátor
Premium červené víno
Velmi malý pohodlný úložný disk USB
top