Zkušenosti s nákupem ledového stroje. Před nákupem si musíte přečíst znalosti stroje na výrobu ledu

Datum vydání:2020-09-02

Zkušenosti z nákupu ledového stroje.Musí číst znalosti o stroji na led před nákupem


Nejdřív, než si koupíme ledovce,   Ujistěte se, že jasně odlišit typ ledovce.Don's'35;39;t buy slepě, so to not buy the wrong one.Stroj na led je obecný term ín pro zařízení na výrobu ledu.Tvar vytvořených ledových kostek se liší podle struktury a výrobní metody odpařovače (ledová plíseň).Podle tvaru ledu, průmysl obvykle rozděluje stroje na výrobu ledu na výrobu vloček, kostky   Stroje na led, stroje na špagety, stroje na led, stroje na led, skořápky, sněhové vločky   led   stroje, kejda   stroje na led, láhve   stroje na led, atd.


Za druhé, pochopte strukturu stroje na led.

Ledový stroj se skládá hlavně z kompresoru, suchého filtru, kondenzátoru, expanzního ventilu, odpařovače, elektrické skříně, jednosměrného ventilu,   Detaily jsou uvedeny níže:

První.kompresor, který dodává energii pro stroj na led, je srdcem stroje na led.Kvalita kompresoru je jedním z důležitých ukazatelů pro hodnocení kvality stroje na led.

Dva.Suchá filtrace, malý suchý filtr, nelze podceňovat.   Může filtrovat vlhkost a zbytky ledu, je čistič na led a zaručuje stabilní fungování výroby ledu.

Tři.Existují dva typy kondenzátorů: vzduchově chlazené a chlazené vodou, které se především spoléhají na odvrácení přebytečného tepla ventilátorem a chlazení chladiče vysokoteplotních výparů do kapalného stavu, aby se zajistila nezbytná teplota pro odpařování ledovce.

Čtyřko.Prodejní ventil.   Ledový stroj obvykle používá tepelný expanzní ventil.Jeho úlohou je škrtit tekuté chladivo na chladivo výparů, zajistit podmínky pro odpařování stroje na led a nastavit průtok chladiva stroje ledu.

Pětka.Odpařovač, odpařovač stroje na led je známý jako buben na výrobu ledu.Jeho hlavní funkcí je, že odpařovač absorbuje teplo vody a rychle zmrazí vodu do ledu.Zda ledovec dokáže vyrobit odpařovač, je symbolem síly výrobce ledu.

Šestka.Elektrická krabice.   Obvykle se do kontrolního systému vloží elektrický box a každá složka je řízena tak, aby byla koordinována a ustálena   Operovat.Obvykle existuje více relé, contactory, PLC controllery a fázové sekvence protektory.Montované elektrické pouzdro je mnohem lepší než obvodová deska.Systém je stabilní, bezpečný a spolehlivý a snadno se udržuje.Nevýhody jsou o něco dražší.

Sedmička.Ostatní složky,   Například jednosměrné ventily zabraňují zpětnému proudění chladiva a solenoidní ventily řídí průtok a tlak chladiva v systému výroby ledu.

Poznámka: Struktura velkého stroje na led je mírně odlišná.Bude to složitější a bude tam více příslušenství k zajištění stabilního a bezpečného provozu stroje na led.


Třetí,   pochopit princip stroje na led

Vezmeme-li jako příklad stroj na led, odpařovač je zařízení na výrobu ledu, které se nazývá   Ledový buben.Je válcový a má uvnitř kruhový kroužek, který může rychle vyměnit chlad a teplo mezi chladícím chladičem a vodou při nízké teplotě (voda rovnoměrně posypaná zásobníkem na rozvod vody),   k výrobě ledu   rychle tvarovaný, a reduktor řídí led   škrabák   Pověsit led a spadnout   do   skladování ledu   Pokoj.


Čtvrtý,   pochopit sílu výrobců strojů na led

HEFFORTS je špičkou deseti výrobců zařízení na výrobu ledu a klíčovými pěstitelskými podniky vyrobenými v Číně 2025.Podnik vyrábějící led HEFFORTS integruje výrobu, R & D a prodej.Má perfektní after-prodejní projev.Každé zařízení na výrobu ledu je zaručeno na osmnáct měsíců.Společnost vyrábí hlavně stroj na led vloček, stroj na led, stroj na led na trubku, stroj na led na mořskou vodu, kejda   stroj na led a jiné typy zařízení na výrobu ledu


Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Guangzhou Hefforts Refrigeration Equipment Co.,Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
Guangzhou Hefforts Refrigeration Equipment Co.,Ltd.

Telefon společnosti: +86 20-3900 9915

E-mail: Kontaktujte nás

Mobilní telefon: +86 18320735958

webová stránka: hefforts.infocsb2b.com

Adresa: Room X5007, Floor 5,No.13 Middle Road of Longxue , Longxue Island,Nansha District,Guangzhou (only for office use)

Chytré telefonní hodinky, hodinky Bluetooth
Inteligentní telefon na celou obrazovku
Obývací pokoj super chladný nádrž na ryby
Dlouhé sexy řasy dámských žen
Nutriční Super Vitamin C Juice Drink
Pohodlný venkovní stůl
Vysoce inteligentní barevná tiskárna
Venkovní velký ventilátor
Premium červené víno
Velmi malý pohodlný úložný disk USB
top