4 věci, které ovlivňují kvalitu vašeho plastového prototypu obrábění CNC

Datum vydání:2023-05-24

you si možná myslíme, že můžeme získat kvalitní plastový prototyp stejným způsobem CNC obrábění jako kovové obrábění. Ve skutečnosti však pro obrábění plastového prototypu existují různé, pokud jdete dopředu kovovým obráběcím cestou,nemusíte získat roli ve svém očekávání. Zde se podívejmena věci, které ovlivňují kvalitu vašeho plastového prototypu CNC.


1. Plastový materiál

Comparys s kovem, plastu se snáze rozbije, havaruje a poškrábá. Pokudnavrhujete, abyste pokračovali s plastu, měli byste potvrdit vlastnosti výběru plastu a ujistit se, že je dostatečně silný pro vaše produkty.


2. Programování obrábění CNC

a plast prototyp by měl být obroben v dobře regulovaném, měli bychom začít od hrubého obrábění, pak jemného obrábění, pokračovat v používání malého krmení a strojna prototyp krok za krokem. Velké krmení vždy přináší stres a způsobuje deformaci v plastu, zejména pro plastynaplněné pom a sklem.

-


3. Cutter

different Z kovového obrábění,neměli bychom použít stejnou řezačku k odstranění stejné hloubky plastu. Vzhledem k tomu, že je plast měkčí a snadněji se roztaví, pokuste se řezat plast po kousku.

4. Ochlazení

\\ \

using chladicí tekutina může snížit zvyšování tepla a rozšiřující se materiál během obrábění, prototypová část vyjde přesně a lze prodloužit životní čas řezačky. Rádi se dozvíte více o podrobnostech a prácina vašem dalším projektu, kontaktujtenás, kdenajdete bezplatnounabídku, specializujeme sena prototyp obrábění CNC a výrobunízkých objemu,náš odborný tým vám poskytnenejlepší řešení.

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top