5 Aplikace LED transparentního displeje

Datum vydání:2023-05-23

  There are 5 mainly application to LED Transparent Displays

 1.stage the LED Průhledná obrazovka přijímá technologii SMD technologie zařízení Stolové hůlky,návrh modelovánínení omezen strukturou boxu a lze jej přizpůsobit podle diverzifikovaného modelování fáze. Propustnost a tenkost LED displeje se používají k prodloužení celkové hloubky obrazu pole, což vede k vykreslování efektu jeviště a řízení atmosféry a dokonalému vyjádření tématu jeviště. 

2.Shopping Mall  transparent displej plný smyslu pro vědu a technologii, jenepochybně ostrýnástroj pro reklamní aktivity, interaktivní kombinaci moderního umění a modelování obchodů, může účinně přitahovat pozornost spotřebitelů, zvýšit míru publika v reklamě, aby se zvýšil tok zákazníků, aby se reklama stala chladnou a krásnou. 

3.shopvitrineAS dlouho, protože existuje sklo, můžetenainstalovat transparentní LED zobrazovací zařízení, snadné a rychlé instalaci, lzenainstalovat v budovách, interiérovou dekoraci, Vitrine dekorace a další pole přinášejí revoluční změny pro maloobchodní podniky. , zejména při zneužívání budov ze skleněných záclon. Obrazovka LED Light Strip, LED průhledná baldachýn a dalšínávrhy se staly jedinečnými řešeními zobrazeními upřednostňovanými podniky. technology Místo konání 

the přizpůsobené transparentní LED displej přináší lidem vysoké efektytech, pokud jde o zážitek z tvaru a sledování a smysluje fantazii a tajemství vědy a technologie skrz obrazovka. 

Pošlete svou zprávu tomuto dodavateli

  • Na:
  • Dongguan Hansheng Technology Co.,Ltd
  • *Zpráva:
  • Můj email:
  • Telefon:
  • Moje jméno:
Buď opatrný:
Odeslat škodlivou poštu, bylo opakovaně hlášeno, zmrazí uživatele
Tento dodavatel vás bude kontaktovat do 24 hodin.
Neexistuje žádný dotaz na tento produkt.
top